Stadi - Yhteisövisat - Paikkakunnat - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Stadi

Arvostele peli:

Yhteisössä on 109 jäsentä. Listalle vaaditaan 3 731 pistettä. Visaa on pelattu 1 653 718 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 1 306 kertaa.

Stadi

Aitojen stadilaisten, sinne muualta muuttaneiden ja muuten Stadia diggaavien tai vihaavienkin visa, jossa on juuri nyt noin 4200 kysymystä Stadin historiasta, maantieteestä, urheilusta, ihmisistä, tapahtumista yms.

Tulokset

Päivitä

Stadi - Keskustelua pelistä

 • KarrLiintola

  17.7.2014 klo 17:32

  Googlaamatta Tapani Kansa joskus ehkä 1971 tai silleen ja jatkuu ...vaikka esteitä on tiellä kohtalon, voimme kaikki ne voittaa ...... Jotain tuollaista, on muuten siitä harvinainen kipale Suomen listoilla, että alkuperä menee tuonne DDR-lakanneeseen maahan. Tämän olen oppinut, kun joskus itsekin uruilla tuota tuli yritettyä soitella omalla varsin rajoittuneella taidollani. Toivelaulukirjassa on kappaleesta helpohko sovitus, ei kovin monia sointuja. Tosin monimutkaiset sointukulut eivätminua haittaa, jätän ne soittamatta tai soittelen yksinkertaistettuina. Mitään en pysty soittamaan korvakuulolta, nuotit tarvitsen Ukko Noaasta alkaen eteeni ja siis siltikin lienee pyhäinhäväistys kutsua soittoyrityksiäni musiikiksi.

 • Ergu

  17.7.2014 klo 14:05

  Tavatkaamme KarrL:n kanssa myöhemmin. Lähden pian Stadiin asioille. Perun eilisen viestini Iskelmäbaari -osiosta. Enhän mä torvi ole. Nietsche sanoi, että ilman musiikkia maailma olisi kuollut. Se vain eteni niin vinhasti. Uskoin, että se hyökkää. Meillä puolustus on avoin. Musaa löytyy kaikkiin tarkoituksiin ja tilaisuuksiin. Pidän biiseistä, festareista ja musasta yleensäkin. Joskus laulelen itsekin. Asetan kysymyksen: Kuka levytti biisin: Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain...Miten se jatkuu, minä vuonna julkaistu? Hymyilkäämme!

 • KarrLiintola

  16.7.2014 klo 19:05

  Voi Ergu, olisitpa vinkannut Porvoo-käynnistäsi, oltais treffattu kun täällä 10 kilsaa vanhasta kaupungista minäkin etupäässä olen koko Suomi-oloni ajan tällä erää ollut! No, toisen kerran sitten. Lisäsinpä muutaman uuden kysymyksenkin peliin keskikesän kunniaksi.

 • Ergu

  16.7.2014 klo 18:32

  Kävin päivällä Porvoon vanhassa kaupungissa ja muissakin paikoissa viihtymässä. Mökille tullessani totesin tilanteen. Minuunkin iski paniikki. Matemaattistilastollisesti ja todennäköisyyslaskentaa soveltaen nykyinen "klikkaustilanne" ei ole tosi. Ei biiseillä menesty. Heistä syntyy uusi pariaisluokka. Lukisivat koulukirjoja syksyä ja koulua varten. Suositan, että ei lähdetä tämän tyyppiseen kisaan. Skulataan Stadia mukavasti jatkossa. Mulla menee muuten ihan kliffasti.

 • tuulariina

  15.7.2014 klo 19:29

  Ergu, kiva, että kirjoittelit kuulumisiasi! Hiljaista onkin keskustelussa ollut KarrL:n kommentteja lukuunottamatta. Hienosti ollaan kuitenkin pelailtu stadia. Itsekin sen parissa usein aamuni aloitan ja kivasti siinä aamukahvin ohessa pelaillessa virkistyy ennen töihin lähtöä. Terkkuja kaikille!

 • Ergu

  15.7.2014 klo 00:49

  klaidu tulee ruotsinkielen sanasta: glad (hauska). Glada sommaren! (Hauskaa kesää!). Olen lepäillyt ja saunonut ym. Kellokin lienee jo yli puolen yön. Ei täällä aika merkitse. Elän hetken ajattomuudessa rentoutuen.

 • sil46

  14.7.2014 klo 19:28

  Ergu! Mitä tarkoittaa klaidua? Onks se laihaa, vaisua vai ihan muuta? Mä haluun oppii!

 • Ergu

  14.7.2014 klo 12:55

  Terkkuja mökiltä! Kale kerran valitti, että ei ole mitään luettavaa. Mä stikkaan snadisti stooria. Toi eilinen viesti oli kännykällä lähetetty. Kännystä puuttuu Adobe Flash player ja Java. script. Asennus bungaa fyrkkaa. Mulla on ne jo kertaalleen slumpattu. Ilman näitä yhteys ei onnistu. Tekstareilla sekstailu kuuluu entiseen elämään. Siinä on niin snadit kirjaimet, että on vaikea osua oikeaan merkkiin. Jo kesäkuussa huomasin, että en saa yhteyttä koneella. Mulla oli vanhentunut sim kortti. Sain postitse uuden himaan. Nyt täällä pitää virittää kone tikun kanssa skulaavaksi. Verkkoja löytyy. Määritä verkkoasema yms. Enhän mä tiedä, mikä näiden nimi on. Skulasin Superuserille. Kallis 3,3 c/s. Maksaa sitten mitä maksaa. Hän opasti. Luultavasti en pysty desdin kanssa kisaamaan, mutta pääasia, että saan yhteyden Stadi visaan. Että klaidua kesistä skulaajile!

 • KarrLiintola

  13.7.2014 klo 20:23

  Kas Ergu! Outo juttu, itse testasin pari peliä ja normaalisti toimi.

 • Ergu

  13.7.2014 klo 19:59

  Näen pelitilanteen, mutta en saa kysymysosaan yhteyttä.