Suomen presidentit - Yhteisövisat - Sekalaiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 49 jäsentä. Listalle vaaditaan 3 366 pistettä. Visaa on pelattu 182 762 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 194 kertaa.

Suomen presidentit

Kuka oli presidenttimme vuonna 1950? Entä vuonna 1983? Mitä eläimiä Tarja Halosella on? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin pressavisassa. Tervetuloa pelaamaan!

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

Viimeisimmät tapahtumat

Suomen presidentit - Keskustelua pelistä

 • visiter

  9.6.2018 klo 10:32

  vanhentuneita kysymyksiä kuten että Suomen nykyinen pressa on Tarja Halonen, kun tiedetään, että se on Sauli Niinistö.

 • Poropaimen2

  3.8.2015 klo 13:07

  Joo visa olis itsessään hyvä, sille vaan pitäisi löytyä uusi ylläpitäjä ja päivittää tämän päivän tasolle. Kuitenkin tätä edelleen pelataan.

 • jehu66

  31.5.2012 klo 08:00

  Hmmm...huomasin muuten,ettei tässä visassa ole ylläpitää näköjään enää ollenkaan...joten tätäkään visaa ei voi enää kehittää...joten romukoppaan heitettävää kamaa tääkin...Sinänsä sääli kun runko olis ollut ihan hyvä visaa kehittää vaikka miten kunhan visanpitäjä olis antanut nuo visanpitäjän oikeudet jollekkin muulle ennenkuin poisti itsensä visanpitäjän pallilta...enää ei taida onnistua enää mitenkäänpäin...

 • jehu66

  6.1.2012 klo 14:46

  Hmmm...kyllähän tääkin visa on jo torsoksi jäänyt jos tänne kuukauden päästä tuut taas käymään ja heti ensimmäisellä kerralla läpi pelaat...niin eipä tässä enää oikein haastetta tunnu olevan.D;D;D

 • jehu66

  15.11.2011 klo 19:57

  Selvennyksenä edelliseen ...en nyt tarkoittanut tätä visaa erityisesti vaan noin yleisesti...

 • jehu66

  15.11.2011 klo 19:54

  No mitenkä tänne uusia kyssäreitä ehdotat jos pelin pitäjä on viimeksi visassaan poikennut joskus runsaat kaksi vuotta sitten...Ehdottomasti täytyiskin tehdä joku päätös,että visa poistuu kokonaan jos sitä ei viimeisen vuoden aikana yhtään ole kehitetty tai visan pitooikeudet täytyis antaa jollekkin toiselle jota visan vetäminen kiinnostaisi...Noo tolla ehdotuksella kyllä poistuis satoja visoja tonne historiaan hämärään...Jossa niiden paikka oikeastaan oliskin...

 • jehu66

  11.1.2011 klo 17:37

  Noo tää on kyllä ihan puhtaasti nopeusvisa...kun puolet tuuppaat kyssäreitä lisää niin voidaan ruveta jonkinlaisesta tietovisasta pikkuhiljaa puhuun..

 • MarikaK

  22.12.2010 klo 13:30

  Kaikille Hyvää Joulua!

 • jehu66

  8.3.2010 klo 00:34

  Hmm...Aihehan on ihan hyvä,mutta kyssäreitä sais tulla runsaanlaisesti lisää,että voitaisiin puhua tietovisasta.... Nyt on paremminkin kyseessä nopeusvisa....

 • 6.11.2009 klo 23:21

  LOL