Supernatural - Yhteisövisat - Viihde - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 138 jäsentä. Listalle vaaditaan 2 755 pistettä. Visaa on pelattu 353 052 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 21 kertaa.

Supernatural

Kysymyksiä Supernatural televisiosarjaan liittyen..

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

 • 1Emmi4579
 • 2ajanjaja2755

Viimeisimmät tapahtumat

 • > Ei tapahtumia

Supernatural - Keskustelua pelistä

 • Kukka97

  30.6.2011 klo 20:31

  Virhe tossa yhessä kysymyksessa on kysmys virhe kun se ei oo demoni vaan henki :(

 • TheCastiel

  14.6.2011 klo 19:28

  Seiskaksi...-.-

 • TheCastiel

  14.6.2011 klo 19:07

  Hard =D

 • jjaacco

  16.3.2011 klo 23:49

  Tuolla kun on jossain kysymyksessä että ketä Dean jahtaa siin jossai ekoista 2 kauden jaksoista, ja oikee vastaus on viikatemiestä, niin periaatteessa tää on väärin, koska siis sehän oli nainen, mutta se on pikkuseikka. Eli suomeks tätä ei voi sanoa, mutta siinä se jahtas reaperia joita on siis olemassa monia. Kun taas niiden pomo on The Reaper joita on vaa yks. Eli siis periaatteessa tommosta ei voi suomeks pistää.

 • artemisia

  12.2.2011 klo 14:23

  komppaan snadiusta... " hieman rajoittuneita tulkintoja veljeksistä ottaen huomioon juonen kehityksen jaksosta yksi eteenpäin. Ja impalan rekisterinumero vaihtuu muutamaan otteeseen sarjan aikana, toki tuo on se ensimmäinen. Muuten sopivan kinkkinen ja monipuolinen. Hankaluutta itselle tuotti, että itse olen katsonut englanniksi ilman tekstityksiä sarjan, joten osa kysymyksistä meinasi viheltää ohi, kun en suomennoksia (esim. jaksojen nimet) ole koskaan kuullut. "

 • snadius

  18.8.2010 klo 18:35

  Deaniakö ei voi luonnehtia herkäksi? Ja Sam on hyvätahtoinen ja kiltti ja blaab blaab... hieman rajoittuneita tulkintoja veljeksistä ottaen huomioon juonen kehityksen jaksosta yksi eteenpäin. Ja impalan rekisterinumero vaihtuu muutamaan otteeseen sarjan aikana, toki tuo on se ensimmäinen. Muuten sopivan kinkkinen ja monipuolinen. Hankaluutta itselle tuotti, että itse olen katsonut englanniksi ilman tekstityksiä sarjan, joten osa kysymyksistä meinasi viheltää ohi, kun en suomennoksia (esim. jaksojen nimet) ole koskaan kuullut. Lisää kysymyksiä vain peliin.

 • buubibi

  4.8.2010 klo 20:37

  4 ja 5 tuotantokaudet oli khyll parhaat kaudet tähän mennessä.....6 kautta odotellessa ♥♥♥♥♥♥♥♥b 29;♥♥♥♥♥

 • JulleeX

  9.6.2010 klo 02:49

  16447 Pääsin 3 :)

 • viipi86

  7.6.2010 klo 07:59

  Kiitokset huomautuksesta mata91.. :) Kävin muokkaamassa kyseiseen kysymykseen vaihtoehtoja..

 • mata91

  28.2.2010 klo 20:47

  Menihän se läpi! 14 906 Koko ajan tuntu kaatuvan näihin osavaltio kysymyksiin... Älyttömän hyvä visa kyllä. Oikeestaan ainoa huomautettava asia koskee kysymystä "millä henkiolennot tapetaan?" tai jotain sinne päin. Tuossa oikea vastaus on suolaamalla ja polttamalla luut. Provenance:ssahan on nimen omaan ideana että pelkkien luiden polttaminen ei riitä, vaan kaikki ihmisen jäänteet (human remains) mukaan lukien hiukset täytyy tuhota. Eihän tuolla nyt mitään väliä sinänsä ole. Iski vain silmään tuolta kun pariin otteeseen tuli vastaan.