VAKAVA 2012 - Yhteisövisat - Opiskelu - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

 

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa. Ohjeet Adobe Flash Player -selainlaajennuksen käyttöönottamiseksi löydät Adoben Tuki-sivustolta.

Ohjeet Adobe Flash Player -selainlaajennuksen sallimiseksi eri selaimille:

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Älypää yhteisövisa - VAKAVA 2012

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 23 jäsentä. Listalle vaaditaan 1 886 pistettä. Visaa on pelattu 108 956 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 82 kertaa.

VAKAVA 2012

Pikkutarkkoja kysymyksiä Samalta viivalta 6-aineistosta.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän
 • Ei TOP-lista tuloksia
 • Ei TOP-lista tuloksia

Viimeisimmät tapahtumat

VAKAVA 2012 - Keskustelua pelistä

 • Mema12

  5.5.2012 klo 01:10

  noniin, se joka huomaa virheitä niin ilmoittaa tänne,ei ylläpitäjäkään kaikkea varmasti tajua tai jaksa jokaista kysymystä ottaa selville.. Ylläpitäjä voi poistaa kysymyksen jos se ei ole kelvollinen(jos joku ilmoittaa asiasta ylläpitäjälle). Ei tässä nyt kannata alkaa ketää syyttelee, kaikille tapahtuu virheitä. Ja yhdessä ne voidaan korjata.

 • Malarkey

  4.5.2012 klo 14:04

  Ei palautteesta tarvitse suuttua :D Enkä sanonut, että sinun pitää keksiä itse sinne kaikki. Tarkoitin, että olis suotavaa, jos ylläpitäjä vähän tsekkaisia kysymysten tasoa ja oikeellisuutta. Jokainen huolehtii toki omasta oppimisestaa, kuten aikasemmin itse jo sanoinkin, mutta ei se silti tarkoita , että tänne voitaisiin laittaa materiaalia joka johtaa harhaan. Solidaarisuutta. Mutta kiitos kuitenkin pelistä. Peace and Out

 • 3.5.2012 klo 13:39

  Edellisessä kommentissa todella hyviä pointteja. Monet pelaavat tätä peliä varmasti useampaan kertaan, jolloin kysymykset ja vastaukset jäävät helposti mieleen. Jos joukossa sattuu olemaan virhe, voi se vaikuttaa jonkun raukan menestymiseen pääsykokeissa...

 • Malarkey

  3.5.2012 klo 13:23

  Osassa kysymyksiä esitetään väitteet tosina vaikka kuitenkin kyseessä on vain mielipide tai väite. Muunmuassa viimeiseen kappaleeseen liittyneessä kysymyksessä esitettiin kysymys sellaisessa muodossa, johon ei pystynyt antamaan oikeanlaista vastausta tarjolla olleista vaihtoehdoista.Oikea vastaus kyseisessä kysymyksessä oli todellisuudessa epätosi ja vain kyseisen ajatussuuntauksen ja filosofistisen koulukunnan näkemys asiasta EIKÄ fakta. Tarkoitus ei ole mollata pelin ylläpitäjää ja kiitos sinulle tämän pelin luomisesta. Oletuksena kuitenkin olisi, että kysymysten laatu ja oikeellisuus olisi hyvä, jotta kellään ei jäisi väärä mielikuva asiasta ja näin ollen vastaisia pääsykokeessa väärin.Ja tottakai jokainen on itse vastuussa oppimisestaan.

 • ANNALAU

  3.5.2012 klo 10:41

  Yhden pienen virheen huomasin: sivulla 36 lukee: Vauva on aistiva ja tunteva oppija, joka PIAN syntymän JÄLKEEN suuntautuu vuorovaikutukseen ja kiintyy toisiin ihmisiin. Yhdessä kysymyksessä luki että vastasyntynyt tekisi näin. Saatan olla myös väärässä, koska kysymys vilahti sitten niin nopeasti pois ja sitä on vaikea löytää uudestaan, mutta kannattaa tarkistaa siis vielä =)

 • 29.4.2012 klo 20:15

  Vaikeampia kysymyksiä kehiin! Kaipaisin erityisesti vielä pikkutarkempia kysymyksiä nimiin liittyen. Ja opiskelumotivaatio - artikkelista voisi keksiä kysymyksiä koskien niitä kuvaajia. Kiitos tästä :)

 • Malarkey

  28.4.2012 klo 10:52

  ylläpitäjällä on valta olla hyväksymättä surkeita kysymyksiä ja ihan virheellisiäkin tuonne.

 • Malarkey

  22.4.2012 klo 15:19

  Kysymyksissä on edellisvuosiin verrattuna luvattoman heikko taso.

 • motivaatio7

  13.4.2012 klo 13:30

  Yhdessä kysymyksessä taisi lukea että onglemallisiset käsitteet ongelmallisten sijaan.. mutta kyllä sen itsekin pariin kertaan luin oikein.

 • vastailija

  9.4.2012 klo 22:48

  Hyvä dokuliina kun olet tän ryhmän perustanut. Haluisin ehdottaa et kun laitatte kysymyksen tänne niin lisätkää myös sivunumero josta vastaus löytyy esim. (54). Jossain kysymyksissä oli kaksi kertaa sama vastaus, miksi?? vois kait jättää toisen sit tyhjäks.