Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Vain rekisteröityneille käyttäjille

Kirjaudu Älypäähän käyttääksesi tätä toimintoa. Kirjaudu antamalla nimimerkkisi ja salasanasi sivun yläpalkin laatikoihin.

Rekisteröitymislomakkeella voit hankkia oman käyttäjätunnuksesi, mikäli sinulla ei ole sitä vielä.

Rekisteröitymisestä on paljon hyötyä ja sen käyttäminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Älypää tiedottaa

 • Mitä tiedät formuloista?

  22.3.2018

  Mitä ihmettä F1-kuljettajan on oikein tehtävä, jos hänelle näytetään kilpailussa mustaa lippua? Onko hänen pysähdyttävä radalle vai vilkutettava yleisölle? Kukahan mahtaa olla Kimin tallikaverina alkavalla kaudella? Vastauksia näihin ja muihin formula-aiheisiin kysymyksiin löydät F1-visasta.

 • Päivitys Älypäähän liittyneiden Asetuksesi-sivulle ja pelaajakorttiin

  19.3.2018

  Toukokuussa tulee astumaan voimaan EU:n uusi tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR), jonka johdosta olemme tarkistaneet Älypäähän liittyneiden käyttäjiemme tietojen käsittelyä. Tarkistimme millaisia tietoja käyttäjistämme on tallennettu ja mitkä niistä ovat tarpeellisia säilyttää palvelun käytön tai ylläpidon kannalta.

  Olemme päivittäneet Älypäähän liittyneiden käyttäjien Asetuksesi-sivun sekä pelaajakortilla näkyvät tiedot. Asetuksesi-sivulta poistettiin seuraavat tiedot: nimi, syntymäpäivä ja -kuukausi, puhelinnumero sekä Otan vastaan Älypään kumppaneiden tiedotteita -valinta. Pelaajakortilla tämä näkyy siten, että syntymäajasta tulee näkymään enää vain vuosi mikäli se on tallennettu ja sen voi näyttää. Samalla poistimme Päivänsankarit-listauksen Ihmiset-osiosta.

  Käyttäjätietojasi pääset muuttamaan Asetuksesi-sivulta. Lisätietoja EU:n tietosuoja-asetuksesta voit lukea Tietosuojavaltuutetun toimiston -sivuilta.

  Voit myös olla yhteydessä Älypään ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

 • Rutkasti uutta pelattavaa Rock-visassa!

  12.3.2018

  Sykkiikö sydämesi rock-musiikin tahtiin? Seuraatko tämän hetken kuumimpia listaykkösiä vai onko Elvis sinulle se ainut oikea rockin kuningas? Käy testaamassa päivitetyssä Rock-visassamme tietämystäsi sekä tämän päivän uutuuksista että takavuosien legendoista!

Lue lisää tiedotteita

 • Pelikone