Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Vain rekisteröityneille käyttäjille

Kirjaudu Älypäähän käyttääksesi tätä toimintoa. Kirjaudu antamalla nimimerkkisi ja salasanasi sivun yläpalkin laatikoihin.

Rekisteröitymislomakkeella voit hankkia oman käyttäjätunnuksesi, mikäli sinulla ei ole sitä vielä.

Rekisteröitymisestä on paljon hyötyä ja sen käyttäminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Älypää tiedottaa

 • Uusia kysymyksiä Pop-visassa

  22.3.2019

  Kevään kunniaksi Pop-visaa on päivitetty uusilla kysymyksillä! Tunnetko tämän hetken supersuosikkien kuten Vestan, Alman tai Aleksanteri Hakaniemen tuotannon ja tiedätkö jo, kuka löytyy Ellips-taiteilijanimen takaa? Entä kenen levy onkaan Wild Wild Wonderland? Visasta löytyy niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin poptähtiä, laita siis musa soimaan ja kokeilkaa vaikka kaveriporukan kesken, kuka on se kovin poptietäjä!

 • Testaa millainen olet mediakasvattajana

  14.3.2019

  Oletko mediakasvattajana somehirmu, cinefiili, pelikasvattajan perikuva vai kenties jotain ihan muuta? Testaa leikkimielisesti omat vahvuutesi ja oppimisen paikkasi mediakasvattajana. Siirry testiin tästä!

  Testi on tehty yhteistyössä Mediakasvatuskeskus Metka ry:n kanssa.

 • Uusia kysymyksiä tv-visassa!

  21.2.2019

  Uusi mielenkiintoinen tv-vuosi on taas pyörähtänyt käyntiin ja sen kunniaksi olemme päivittäneet tv-visaamme uusilla kysymyksillä! Tiedätkö, minkä nimisiä heimoja on uudella Selviytyjät Suomi -kaudella tai ketkä näyttelijät ovat mukana tämän kevään Putouksessa? Entä oletko jo kuullut, mihin Aki ja Heli perustavat huutokaupan huhtikuussa alkavassa ohjelmassa? Käy testaamassa tietosi sekä uusista että vanhoista tutuista tv-ohjelmista!

  Pelaamaan tv-visaa!

Lue lisää tiedotteita

 • Pelikone