1ritu

Olen nainen isolla n:lla,lyhyempi kuin poliisikouluun tarvittava pituus,mutta toisaalta olen kevyempi kuin sementtisakki.ulkoilen paljon ja pidan huolta itsestani seka perheestani:mies ja loputtomasti lintuja,omia seka villeja. Olen harakkamainen ja pidan kaikesta kiiltavasta kultakin kelpaa.En ole ujo enka untuvikko. luonne on luja ja jopa maaraileva. toimin itsenaisesti ja olen jopa ahkera, ainakin tietokonee kayttaja.

Tapahtumat ja vieraskirja

 • lystinen

  kirjoitti vieraskirjaan 22.5.2009

  hei ritu mitäs sinulle kuuluu? oletko edelleen siellä maapallon toisella puolella? Onko siellä lämmintä?

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 8.4.2009

  Kun tulee pääsiäinen, niin silloin alkaa kevät. Pienet kissat keltaisina pajuun kiipeilevät. Muutakin on kummaa: kukko helttapäinen munii munat koreat, kun tulee pääsiäinen. (Aale Tynni) HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 14.2.2009

  YSTÄVYYDEN IKKUNOISSA Kuljen ja tarkkailen ikkunoita. Jotkut ovat auki, loistavat valoaan. Toiset hiljaisempia, elämäänsä kantaen. Useista heijastuu ilo ja sydämellisyys; jossain kurkkii veikeä vieraanvaraisuus. Tuossakin kynttilä tuikkuna jakamassa lämpöään. Säteitä, sanoja, säveliä - ilahduttamassa kulkijaa. Vanhoja ikkunoita, entisöityjäkin ja uusia vastarakennettuja. Muutamassa vilkasta menoa, touhua, liikettä. Kukin nivoen yhteen elämyksiä, kohtaloita, tuoksuja. Ikkunoissa auttamista, tukea monin eri tavoin; näkymätöntä oleellista, jonka valo valaisee pimeydenkin. Yömyöhäistä puurtamista, yksinäistä valoa yössä. Aamun tullen valo sammuu kun aurinko aloittaa tehtävänsä. Ikkunat matkallani kutovat tarinaansa, jakavat lahjansa kulkijan reppuun. Vivahteikkaat kertomukset; niin vahvasti sekoittuen ilot ja surut, elämän maku. Joskus pysähtyy, ei saa katsettaan irti. Ystävyyden ikkunoissa pala aina kultainen valo.

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 21.12.2008

  Hiljallensa hiutaleet hiipii alas maahan. Hiiriperhe sienen alla asustella saahan. Siellä kolo lämmin on ei haittaa tuisku halla. On rakkautta iloa, rauhaa, lepoa rinnan alla. Hiiripari keinuun istahtaa ne hännät solmuun laittaa. Lapset leikkii innoissaan ei jouluiloa mikään haittaa. Tiitiäisen satupuuta lainaillen H.T

 • kid curry

  kirjoitti vieraskirjaan 15.11.2008

  Hieman ennenaikaiset synttärionnittelut sinne kaukomaille täältä Savosta! T:Kid Curry

 • Pelikone