Agakonna

Olen mieshenkilö, joka käy täällä silloin tällöin.


♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫

Tapahtumat ja vieraskirja

 • Jezu

  kirjoitti vieraskirjaan 7.7.2009

  No hei moi muistakkos mut :)))

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 8.4.2009

  Kun tulee pääsiäinen, niin silloin alkaa kevät. Pienet kissat keltaisina pajuun kiipeilevät. Muutakin on kummaa: kukko helttapäinen munii munat koreat, kun tulee pääsiäinen. (Aale Tynni) HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 14.2.2009

  YSTÄVYYDEN IKKUNOISSA Kuljen ja tarkkailen ikkunoita. Jotkut ovat auki, loistavat valoaan. Toiset hiljaisempia, elämäänsä kantaen. Useista heijastuu ilo ja sydämellisyys; jossain kurkkii veikeä vieraanvaraisuus. Tuossakin kynttilä tuikkuna jakamassa lämpöään. Säteitä, sanoja, säveliä - ilahduttamassa kulkijaa. Vanhoja ikkunoita, entisöityjäkin ja uusia vastarakennettuja. Muutamassa vilkasta menoa, touhua, liikettä. Kukin nivoen yhteen elämyksiä, kohtaloita, tuoksuja. Ikkunoissa auttamista, tukea monin eri tavoin; näkymätöntä oleellista, jonka valo valaisee pimeydenkin. Yömyöhäistä puurtamista, yksinäistä valoa yössä. Aamun tullen valo sammuu kun aurinko aloittaa tehtävänsä. Ikkunat matkallani kutovat tarinaansa, jakavat lahjansa kulkijan reppuun. Vivahteikkaat kertomukset; niin vahvasti sekoittuen ilot ja surut, elämän maku. Joskus pysähtyy, ei saa katsettaan irti. Ystävyyden ikkunoissa pala aina kultainen valo.

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 21.12.2008

  Hyvää Joulua!

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 21.12.2008

  Hiljallensa hiutaleet hiipii alas maahan. Hiiriperhe sienen alla asustella saahan. Siellä kolo lämmin on ei haittaa tuisku halla. On rakkautta iloa, rauhaa, lepoa rinnan alla. Hiiripari keinuun istahtaa ne hännät solmuun laittaa. Lapset leikkii innoissaan ei jouluiloa mikään haittaa. Tiitiäisen satupuuta lainaillen H.T

 • CACTUS1

  kirjoitti vieraskirjaan 20.6.2008

  Hyvää juhannusta!

 • Pelikone