Blogin nimi: Rossin blogi

Blogi aloitettu: 31.5.2009
Blogimerkintöjä: 19 kpl
Avainsanat: Mitä vain kpl
 • The Doctor25.10.2009 klo 11:36  Kommentoi (0)

  Nyt se on tapahtunut! Valentino "The Doctor" Rossi on varmistanut yhdeksännen maailmanmestaruutensa! Ja jätkä on vasta 30. Voin vain kuvitella mitä mies saa vielä aikaseksi jos monta vuotta vielä ajaa.


 • Aamunkoi22.10.2009 klo 21:01  Kommentoi (0)

  Vihdoin ja viimein! Vihdoin kauan odotettu Aamunkoi ilmestyi! Olen odottanut sitä kuin kuuta nousevaa, enkä usko että olisin ainoa. Se vaikuttaa TOSI hyvältä.
  Ja niille, jotka eivät satu tietämään kirjaa, kerron sen juonen:

  Fantasia ja painajaiset sekoittuvat vampyyriin peruuttamattomasti rakastuneen Bella Swanin vaarallisessa todellisuudessa. Suunnaton intohimo Edwardia kohtaan ja syvä yhteys ihmissusi-Jacobiin ovat repineet kahtia Bellaa, joka on nyt kaiken houkutuksen ja epäilyksen jälkeen elämänsä äärimmäisessä käännekohdassa. Hänen edessä oleva valintansa joko liittyä kuolemattomien viettelevään kerhoon tai jatkaa ihmiseloa on uhka, josta riippuu kahden heimon kohtalo.

  Kun Bella on tehnyt päätöksensä, alkaa ennennäkemätön tapahtumien vyöry, joka johtaa käsittämättömiin seurauksiin. Juuri kun Bellan elämän langat vaikuttavat kutoutuneen yhteen kuin kaunein silkki, ne saattavatkin yhdessä hetkessä tuhoutua ikuisiksi ajoiksi.


 • Koulu1.10.2009 klo 09:26  Kommentoi (0)

  Huomenna alkaa 2.jakso. Ärsyttää ihan helvetisti kun on yhteiset aineet. Haluaisi vain olla koko ajan suuriksella, mutta ei voi mitään. Kahdeksan viikkoa yhteisiä aineita! Tylsääää!!

  Mutta siirtykäämme toiseen, iloisempaan asiaan: huomenna on meidän koiran Rudin syntymäpäivä. Se täytää 5-vuotta. 
  Hyvää syksyn jatkoa. 


 • Mirror mirror21.9.2009 klo 19:37  Kommentoi (0)

  Ihan h******n hyvä kappale.
  http://www.youtube.com/watch?v=rvQQgrBA6r0


 • Minna29.8.2009 klo 12:45  Kommentoi (0)

  Mä löysin tänään kirjan nimeltä Minna. Se vaikuttaa helvetin hyvältä. Suosittelen kaikille.
  Ja jos jotkut eivät tiedä kyseistä kirjaa, valaisen heitä kertomalla sen juonen:

  Minun nimeni on Minna Krall ja minä asun Brommassa suuressa vanhassa huvilassa yhdessä isäni, hänen vaimonsa ja kahden sisarukseni kanssa. Olin kesätöissä Tanskassa yhdessä kioskissa. Olen ihan tavallinen tyttö. Aivan normaali...Näin alkaa Minnan kuvaus itsestään uuden luokan edessä, uudessa lukiossa Skärholmenilla. Mutta tuo kaikki on valetta. Tosiasiassa vain Minnan poikaystävä Eddie tietää, kuinka peeaa ja nälkiintynyt Minna on ollut koko kesän ja kuinka pahalta tunkkaisessa kämpässä haisee. Eddien mielestä Minnan pitäisi haistattaa pitkät koululle ja lähteä hänen mukaansa Etelä-Amerikkaan. Aloittaa uusi elämä. Sysätä syrjään kaikki ne hankaluudet, joita syntyy kun äiti lähetetään kotiin psykiatrisesta sairaalasta vaikka hän on edelleen sairas. Mutta kuka huolehtii äidistä, jollei Minna sitä tee?


 • Mun oma pyörä23.8.2009 klo 15:28  Kommentoi (0)


 • Kappale22.8.2009 klo 18:38  Kommentoi (0)

  Löysin aivan ihanan kappaleen. Se on Taikakuun Piikkilankaa.
  http://www.youtube.com/watch?v=Q3LA7yIy4y8

  PS. Tein taas yhden uuden yhteisön Neiti Etsivä. 


 • Yhteisöt18.8.2009 klo 15:50  Kommentoi (0)

  Olen tehnyt kaksi ihan omaa yhteisöä. Kaikki siis heti pelaamaan Marley ja minä ja Kisse-sarja pelejä :)
  Kommentoikaa myös niitä, kiitos. Haluan tietää miten olen onnistunut.


 • Koulu10.8.2009 klo 12:20  Kommentoi (0)

  Huomenna alkaa taas koulu. Monet pitää mua varmaan vähä idioottina koska mä ootan jo sitä. Mä alotan kuitenkin amiksen 2.luokan ja se on pikkasen eri asia kun peruskoulu. Mä vihasin peruskouluu ku se oli semmosta pakkopullaa, mutta amiksessa on ollu kivaa, kun on sillä alalla mistä tykkää.
  En luultavastikaan pysty käymään täällä niin usein kun näin kesällä.Yritän kuitenkin joka päivä käydä, mutta en ole varma kirjoittelenko blogia useinkaan. Lupaan kirjoittaa tänne viimeistään syyslomalla.
  Hyvää loppukesän jatkoa.


 • Robert Pattinson <37.8.2009 klo 09:35  Kommentoi (0)


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita