Taivaan tulet - Yhteisövisat - Tv - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Taivaan tulet

Arvostele peli:

Yhteisössä on 23 jäsentä. Listalle vaaditaan 14 561 pistettä. Visaa on pelattu 631 548 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 99 kertaa.

Taivaan tulet

Kysymyksiä Taivaan tulet draamasarjan ja kirjojen pohjalta. Yhteensä kaikkiaan 316 kysymystä.

Tulokset

Päivitä

Taivaan tulet - Keskustelua pelistä

 • Poropaimen2

  10.6.2016 klo 18:32

  Kiitos Sam. Säästyimmä sentää pahimmalta.Ylhäälla ja alhaalla ropsi lunta, meilä vähän kylmää vettä. Kaiten set vielä kesä tänne tullee. Täälä on tänävuonna ihan mahottomasti tapahtumia, jos vain kelit on myötä. On Yöttömät yöt (niitä parraillaan vietetään, aurinko laskeepi 09.07) festarit on sitten just lopuks. On monet tanssit ja kylä tapahtumat, jos jonninlaista juttua löytyypi. Hyvä syy tulla ainakin pelaajille tulla kahtomahan nää aijot paikat. Oishan set makiata jos meijän "neljän kopla" ja Sam nähtäis tänäkesänä. Niin en tiiä onko kärkipellaajista kukkaan muu näitä paikkoja nähnyt, Sam muistaakseni on joskus täälä käynyt. No viestitelkää ja tiukkoja pelejä. Pittäähän se puol milliä kaataa kun on hyvä peli.

 • Sam_Lu c k y

  6.6.2016 klo 18:26

  Kiitos viestistä Poropaimen! Siinä tuli tietoisku meille kaikille.

 • Poropaimen2

  4.6.2016 klo 13:51

  Pikkanen kesänalun tiedote täältä Kempasta. Luppaavasti alkanut kesä päätty myrskyyn ja toppatakkikelliin. Vene kumollansa kölilistojen liimauksessa, vaan niin kylmä jottei set liima kuivu. Mustikka ja hilla ehti kukkaan, vaan eivät pölyty kun ainoa ilmassa pysyvä on roista tuleva ameriikän pörriåinen joka sillon tällön käypi tuola rajanpinnassa eikä juo mettä. Kiva pieni juttu noin Taivaan Tulliin liittyen. Tarinan mukaan Erakko Akselin mökki sijjainniltaan on Sallana puolella, niin miksi sitten Junni ois naapuripitäjän puolella käynnä Akselin mökkiä katastamassa? Oonko mie liikaa pilkun nunnunnuu? Tirsk.

 • Sam_Lu c k y

  11.4.2016 klo 19:09

  Kyllä tosiaan huimia tuloksia on listoilla. Minusta tuo 18 368 on jo niin raju tulos, ettei minulla omassa pelissä edes olisi mitään saumaa pärjätä. Piiamari, terho kalevi ja Viennetta ovat aivan yliluonnollisia. Ei reaktiot riittäisi sinnepäinkään minulla. Minusta tuntuu, että joillain on sellainen taito, että toinen silmä katsoo kysymystä ja toinen vastauksia yhtäaikaa :-)

 • Poropaimen2

  9.4.2016 klo 10:44

  Juu ja lissää kertyy kepasesti puolmilliä kaatuu tänävuonna. Kyllä täälä vielä lunta piisaa rapiat 60cm vaan olihan sitä parraimmillaan pääle metrin. Tännään oli parempi yhteys niin kuukauen tulos parani. Kolmen parraan joukkoon ei oo asiaa, vaan miehän pellaan 3G mokkulan kautta niin noppeusetu on kiinteellä pellaavilla 20-40 kertainen päivästä riippuen. Vaan en sentakia ruppee super noppeetta hankkimahan, liian kallista. Hyvväää kevvään jatkoa sinulla ja toisille pellaajille.

 • Sam_Lu c k y

  3.4.2016 klo 20:52

  Aivan huikea määrä pelejä pelattu! Tulokset myös aivan ällistyttävän kovia. Suurkiitos teille pelaajille. Taitaa kempassakin olla kevät pitkällä, ja lumet saa kyytiä vauhdilla. Etelässä on jo kesärengaskelit.

 • Poropaimen2

  28.3.2016 klo 00:04

  Heippa Sam,. terveiset lumisesta Koillis Lapin kairasta. Tänään kaatuu 450 donaa. Muutama kymmenen peliä pelaamatta ja just pelaan niistä yhden.

 • Poropaimen2

  24.3.2016 klo 20:40

  Kiitos Sam. Tulin kottiin ja kone ihan sekasin. Saapi pellaaminen riittää tältä illalta. Ei oo kun vajjaa tonni, varmaan kaatuu noppeesti set nelipuolikas.

 • Sam_Lu c k y

  7.3.2016 klo 19:40

  Kiitos Poropaimen! Kiitettävästi olette pelanneet visaa. Tosiaan, alkaa kevätaurinko paistaa tehokkaasti ja päivä pidentynyt reippaasti, mutta kyllä se vappuun asti räntää rätkyttelee melko varmasti, ja yöpakkasia pitelee. Teillä on ontot jäät rannoilla, jos vesi vajunnut niin paljon. Hyviä pelihetkiä, ja aurinkoista kevättä pelaajille!

 • Poropaimen2

  29.2.2016 klo 12:39

  Heippa Sam. Enskuussa kaatuu 450 tuhatta varmasti. Sitten kohti puoltamilliä. Alkaa täälä Taivaan Tulien maisemissa jo olla hieman lopputalven tuntua. Aurinko jota ei juuri viimeaikoina oo näkyny jo pilkahtelee ja pahimmat pakkaset takanapäin. Lunta oli parraimillaan rapia metri, nyt hieman vajunut. Vaan en kyllä mee takkuuseen etteikö se vielä heitä takatalven ja lissää lunta. Pari metriä on kemijärven pinta puonnu kun Kemiyhtiö on vettä jauhanu sähköks. Mukavia talven jatkoja sinulle ja kaikille pelaajille myös.