Taivaan tulet - Yhteisövisat - Tv - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 23 jäsentä. Listalle vaaditaan 14 472 pistettä. Visaa on pelattu 624 998 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 507 kertaa.

Taivaan tulet

Kysymyksiä Taivaan tulet draamasarjan ja kirjojen pohjalta. Yhteensä kaikkiaan 316 kysymystä.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän
 • Ei TOP-lista tuloksia

Viimeisimmät tapahtumat

Taivaan tulet - Keskustelua pelistä

 • Sam_Lu c k y

  11.7.2018 klo 20:40

  Kiitos pelaajille, nyt on 600 000 raja, jo rikottuna!

 • Sam_Lu c k y

  11.7.2018 klo 20:38

  Wau, upeeta! Nyt olen hiukan kade, koska minun suosikkibändini oli nuorena juuri tuo Paul Oxley´s unit. Bändi on Tammisaaresta. Oli 80-luvun alkupuolella muistaakseni suositumpi euroopassa, kuin suomessa. Biisit Terrys inside, spanis bar muunmuassa kolahtavat vieläkin aivan kuin 35-vuotta sitten. Senverran tuli etelässä kesäkuussa ajeltua lomalla, että kävin Hanngossa ja tottakai myös siellä Tammisaaressa.

 • Poropaimen2

  7.7.2018 klo 09:39

  Oho 600 tonnia kaatu. Täällä se vaan rokki soi ja kansa karkeloi ja vieläpä kohtalaisen mukavassa säässä.

 • Poropaimen2

  27.6.2018 klo 11:21

  No juhannus meni Kempan tyyliin kovassa tuulessa ja vesisateessa, vaan! Yöttömät Yöt edessä 6-8 heinäkuuta. Musiikkia vähän laidasta laitaan : Kashmir, Paul Oxleys unit, Elastinen, CCRR (soitaa CCR musaa), Uniklubi, Jonne Aaron, Eini, Bony Tyler. Festariin sitten loppuu ne Yöttömät yötkin ja alkaa illat pimetä jouluun. Keleistäkin on ennustettu ihan hyvää lämmintä ja tuskin vesisadetta, sitä en tosin mene takaamaan. Minulla on tuo pelaaminen edelleen vähäistä, klassinen lähetysmis- välttämis konflikti, jos haluaa kalastella ilman kipuja ei voi pelata. No talvella ehtii sitten pelailemaan.

 • Sam_Lu c k y

  17.6.2018 klo 20:06

  Kiitos Poropaimen! Huikean helteistä on tosiaan alkukesä ollut, eikä siis ihme, että veneilykausi alkoi aikaisin kempassakin. Paljon oli siellä lunta, mutta nopeasti taisivat sulaa, kun lämpöaalto tuli. Ei ihan kempassa asti tullut lomalla ajeltua, mutta aika lähellä kuitenkin. Hyvää juhannuksen aikaa kaikille pelaajille!

 • Poropaimen2

  4.6.2018 klo 09:14

  Terveisiä Kempasta. Kesä tuli ja meni, nyt taas normaalit vesisade ja 4,9 astetta, sentään plussaa! Käsi taas kestää pelaamistakin. Veneilykausi Kemijärvellä alkoi harvinaisen aikaisin, kohta kolme viikkoa ollut vene vesillä. Hyvää Kesää kaikille pelaajilla ja Samille.

 • Poropaimen2

  22.4.2018 klo 12:06

  Keväästä paljon tietoakaan Kempassa, lunta liki metri ja pilkkikausi jatkuu. Noi pirskatin jännetupet vaan ei anna periks. pari peliä ja taas alkaa pistelemään ja polttelemaan. Hyvää Kevättä teille joilla se jo on.

 • Sam_Lu c k y

  2.4.2018 klo 13:32

  Tervetuloa taas pelailemaan Poropaimen ja toivottavasti entistä ehompana. Itse myös monasti nuo jännetupin tulehdukset kokeneena voin sanoa, että on niin kipiä, ettei pelaamisesta silloin tule mitään. On ikäänkuin neuloja ranteissa.

 • Poropaimen2

  2.4.2018 klo 12:30

  Jaha jos taas yrittäisi vähän pelata, on jännetupen tulehdukset taas vaivannu niin ettei ole kivuilta tohtinu pelata.

 • Poropaimen2

  27.2.2018 klo 16:01

  Hyvvää syäntalven taithetta vaan Samille ja kaikille pellaajille. Jo vain mie oon pitkähihasen paijan laithanu - kun oon pilkille männyt - jottei käsivarret het alkuunsa kärähä auringosa.