Taivaan tulet - Yhteisövisat - Tv - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 23 jäsentä. Listalle vaaditaan 14 472 pistettä. Visaa on pelattu 624 968 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 477 kertaa.

Taivaan tulet

Kysymyksiä Taivaan tulet draamasarjan ja kirjojen pohjalta. Yhteensä kaikkiaan 316 kysymystä.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän
 • Ei TOP-lista tuloksia

Viimeisimmät tapahtumat

Taivaan tulet - Keskustelua pelistä

 • Sam_Lu c k y

  26.2.2018 klo 18:27

  Hyvää alkanutta viikkoa Taivaan tulien pelaajille! Ahkerasti olette pelanneet, kiitos siitä kaikille. Täytyy aina vaan ihmetellä myös teidän huimia tuloksia. Ei olisi itsellä mitään saumaa pärjätä. Nyt meitä koetellaan, kun talvi vaan tiukkaa otettaan. Poropaimen pohjoisen ihmisenä sanoisi, että t-paita kelejä nämä vielä ovat :-) mutta muutaman päivän lupaa eteläänkin 20-30 pakkasta ja viikko tolkulla suht kylmää, vaikka kyllä se kevätaurinko alkaa pikkuhiljaa lämmittämään. Kummasti sitä valoisuuden myötä mieli virkistyy!

 • Sam_Lu c k y

  4.11.2017 klo 18:06

  Tenniskyynärpää! Se ei parane, jos kokonaan jättää Taivaan Tulien pelaamisen väliin. Taivaan tulia kannattaa silti pelata sopivassa määrin, eli hiukan tiputtaa entisestä pelimäärää alaspäin, mutta ei radikaalisti, niin se paranee kuntoon :-) On varmasti kiusallinen vaiva. Pikaista paranemista Poropaimen!

 • Poropaimen2

  2.11.2017 klo 08:56

  Nyt pitää tosissaan pitää pelitaukoa, äity tuo kyynär- ja olkapää niin pahoiks että pelaaminen sattuu ja ei varmastikaan edistä paranemistä. Niin että toistaiseksi pois taistoista.

 • Poropaimen2

  29.9.2017 klo 10:23

  Ei nyt pelit kulje, virveli olka- ja kyynärpää vaivaa. No kohta on avovesikausi ohi ja jäädään vartumaan pilkkikauden alkua.

 • Sam_Lu c k y

  18.9.2017 klo 18:40

  Onpas nyt huikean jännittävä pronssitaistelu! Pitää ottaa popkornipurkki kouraan ja seurata tilannetta.

 • Sam_Lu c k y

  9.9.2017 klo 21:15

  Kireitä siimoja! :-)

 • Poropaimen2

  3.9.2017 klo 11:23

  Kelen Kempan puhalihaset, eilen vaan hyppelivät minun kiusaksi ja lipat ei kelvannu, niin ja perhovehkeet oli kotona kaapissa. No ens kerralla sitten.

 • Sam_Lu c k y

  13.6.2017 klo 13:56

  Oli kyllä kelit tosiaan, mutta onneksi aurinko alkoi kunnolla paistelemaan ja kesä tuli. Tuo kokoontuminen on hyvä idea, ei muuta kun pelaajat rohkeasti kemppaan nauttimaan festaritunnelmasta ja yöttömästä yöstä. Itsellä nyt lomaa, mutta juhannusviikolla taas töihin, eli en itse pääse kemppaan asti tulemaan. Kainuussa tuli sentään viimeviikolla lomailtua, sekä pohjanmaalla. Iloista kesäkuuta pelaajille!

 • Poropaimen2

  3.6.2017 klo 12:53

  Alkaa usko kesään Kempassa horjua kun tänäänkin sataa lunta ja venesatama on vielä jäässä. No hyvää kesää niille joilla se on. Muuten Yöttömien Öitten festareille on tulossa taas hyviä esiintyjiä niin että varatkaahan aikaa kalenteriin. Samalla voitais pitää pelaaja kokoontuminen Kempassa.

 • Sam_Lu c k y

  14.5.2017 klo 18:14

  Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!