Blogi aloitettu: 28.7.2008
Blogimerkintöjä: 2 kpl
 • Jane Austen -yhteisö30.7.2008 klo 10:51

  Heh. Olen nyt luonut Jane Austen -yhteisön, koska sellaista ei täällä vielä ollut. Voisin harkita myös "Tyttöromaanit" -yhteisöä, jolloin siihen sisältyisi Montgomery, Alcott ja Burnett. Tulisi laajempi skaala tehdä kysymyksiä. :)

  Toivon, että kävisitte silloin osallistumassa visoihin, jos vaikka kirjat rupeaisivat kiinnostamaan ja saisin vertaislukijoita! ;D Ja jos tiedätte täällä jonkun joka on kiinnostunut samoista kirjoista kuin minä, niin kertokaa hänelle/minulle ihmeessä! :)))

  Lämpöisiä heinäkuun säitä kaikille!

  Frog

   


 • Kirjat<328.7.2008 klo 23:01

  Hei kaikki, jotka luette blogini!

  Olen siis mahdoton klassikkofantasiafani. Parhaimmat fantasiakirjat ovat Taru Sormusten Herrasta, Narnia ja Harry Potter. Muita en ole vaivautunut lukemaan, sillä oletan että jos on lukenut parhaimmat, huonommat eivät tunnu miltään. Jos joku on lukenut ehdottomasti älyhyvän suomalasien fantasiakirjan, saa kertoa. :) Hurautan sitten kirjastoon ja kokeilen. Toivon ystävikseni mainitsemieni kirjojen faneja.

  En pidä kirjoissa pelkistä fantasiagenren omaavista. Ihannoin myös rakkaus-/tyttöromaaeja, joiden ehdottomia kirjailija suosikkeja ovat Jane Austen, L.M. Montgomery, Louice M. Alcott ja F.H. Burnett. Näidenkin kirjailijoiden ja heidän kirjojensa fanien toivon ottavan yhteyttä!

  Hyvistä kirjoista ei koskaan voi keskustella liikaa! Jos kesälomasi tuntuu tylsältä, voi aina lukea suosikkinsa uudestaan tai kokeilla uutta esim. Artemis Fowl-kirjasarjaa.

  Hyvää kesän jatkoa, Green Frog


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita