Viikonloppu! - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Viikonloppu!23.3.2012 klo 14:06

  Ihanaa! Vihdoinkin perjantai! Viikonloppu on edessä ja silloin ei ole huolia tai murheita! Koulussa oli tänään erikoinen päivä, koska meidän kaikki luokkalaiset olivat sählyturnauksessa ja minä olin koululla. Olin koko päivän siis A-luokan kanssa. ("Kivaa") No kuitenkin, yleensä perjantaina minulla on aluksi FyKeä ja sitten matikkaa ja viimeiseksi Ranskaa. Tänään oli kuitenkin teknistä, sitten yksi harrastus jossa harjoiteltiin lauluja esitykseemme Päivikin satu ja Mestaritontun seikkailut musikaaliin. (Näyttelen siinä peikkoa) Ja viimeiseksi oli Ranskaa. Pääsin kello 12 ja kello on nyt 14.10 eli ne A-luokkalaiset ovat juuri päässeet koulusta.
  :P
  Noh...viikonlopun aion vain chillaillailla ja katsoa telkkaria ja surffata netissä. Kunpa yksi kaverini ei menisi isälle, koska en voi olla hänen kanssaan siksi. :( No, aina on olemassa toisiakin kavereita!

  Hyvää ja rentoa viikonloppua kaikille!
  T: Minä ;)

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tee matka 50-luvulle Vuosikymmenet-visassa

  22.1.2020

  Helsingin olympialaiset ja Armi Kuuselan kruunaaminen Miss Universumiksi olivat suomalaisille 50-luvun huippuhetkiä! Maailmaa valloitti rock and roll, Elvis sai etenkin naisyleisön sekaisin ja useat kirjallisuuden klassikot näkivät päivänvalonsa. Tee nojatuolimatka 50-luvulle Älypään Vuosikymmenet-visan uudessa osiossa!

 • Kokeile uutta Älytristä!

  20.1.2020

  Olemme julkaisseet uuden version suositusta Älytris pelistämme. Peli ei enää vaadi Adobe Flash playeria toimiakseen, joten voit pelata sitä myös mobiili- ja tablet-laitteellasi.

 • Kokeile uusittua Aivojumppa peliä

  13.1.2020

  Olemme tänään päivittäneet Aivojumppa pelimme uuteen versioon, joka toimii nyt myös mobiili- ja tablet-laitteilla.

  Pelin ollessa täysin uusi, emme siirtäneet siihen edellisen version henkilökohtaisia tilastoja ja top-listoja. Vanhempi versio Aivojumpasta löytyy jatkossa Aivojumppa Classic nimellä.

Lue lisää tiedotteita