Viikonloppu! - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Viikonloppu!23.3.2012 klo 14:06

  Ihanaa! Vihdoinkin perjantai! Viikonloppu on edessä ja silloin ei ole huolia tai murheita! Koulussa oli tänään erikoinen päivä, koska meidän kaikki luokkalaiset olivat sählyturnauksessa ja minä olin koululla. Olin koko päivän siis A-luokan kanssa. ("Kivaa") No kuitenkin, yleensä perjantaina minulla on aluksi FyKeä ja sitten matikkaa ja viimeiseksi Ranskaa. Tänään oli kuitenkin teknistä, sitten yksi harrastus jossa harjoiteltiin lauluja esitykseemme Päivikin satu ja Mestaritontun seikkailut musikaaliin. (Näyttelen siinä peikkoa) Ja viimeiseksi oli Ranskaa. Pääsin kello 12 ja kello on nyt 14.10 eli ne A-luokkalaiset ovat juuri päässeet koulusta.
  :P
  Noh...viikonlopun aion vain chillaillailla ja katsoa telkkaria ja surffata netissä. Kunpa yksi kaverini ei menisi isälle, koska en voi olla hänen kanssaan siksi. :( No, aina on olemassa toisiakin kavereita!

  Hyvää ja rentoa viikonloppua kaikille!
  T: Minä ;)

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • 1930- ja 1940-luvut lisätty Vuosikymmenet-visaan

  2.9.2019

  Kuinka hyvin tunnet 1930- ja 1940-lukujen tapahtumat? Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan seuraaville vuosikymmenille, joten käy testaamassa, mitä kaikkea tiedät tuosta aikakaudesta. Mukavaa aikamatkaa menneeseen!

 • Kokeile uutta Klondike-pasianssia!

  3.7.2019

  Olemme päivittäneet suositun Klondike-pasianssimme uuteen versioon. Päivitetty versio toimii myös tablet- ja mobiililaitteilla.

 • Testaa millainen matkailija olet!

  3.7.2019

  Matkustatko mielummin yksin, kumppanisi tai koko perheesi kanssa? Testaa millainen matkailija olet Älypään ja Ikaalisten matkatoimiston Millainen matkailija olet? -testillä. Testin jälkeen voit tutustua juuri sinulle sopiviin matkoihin.

Lue lisää tiedotteita