Musikaali - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Musikaali26.3.2012 klo 15:26

  Moi kaikille!
  Ketkä on kuulleet näytelmästä Päivikin satu ja Mestaritontun seikkailut? No, tänään on ensi-ilta ja minä esiinnyn siinä "pikkupeikkona", koska minulla ei ole puheroolia. Toivotaan että mahdollisimman moni tulee katsomaan! :)
  Ei jännitä kovin paljon, mutta silti on kiva esiintyä. Tämä näytelmä on musikaali ja siinä on lauluja joka välissä! Arvatkaas millä vaivalla me tätä harjoiteltiin? Viime viikonloppunakin harjoiteltiin lauantaina ja sunnuntaina. Launtaina me harjoiteltiin kolme tuntia ja sunnuntaina viisi!

  Muuten, olen lukenut NIIIN paljon, ettei löydy paljoa (kkiinostavaa) lukemista enää. Pian saan luettua myös kaverini antaman kirjan meren neidon myrskyt ja ajattelin, voisittekos kommenteissa vinkata jotain kirjaa minulle? (Siis joku kirja joka sopii 10-15 vuotiaille)

  Kaikkia varmaan kyllästyttää kun jauhan koko ajan Robinista, mutta hän on vain niin IHANA! Netissä on myös se riski että Robin näkee tämän joten jos niin käy niin ohoh!

  Takaisin blogimerkintöihin


Kiiuli14

kommentoi 31.7.2012 klo 20:30

Kiitos MonicaViveka! Toi kuolemattomat kuulostaa jännältä, saatan lukea sen. Mä suosittelen kaikille R.L.Stinen kirjoja, ne on tosi hyviä! Jos olet heikkohermoinen, niin ei kannata lukea.

MonicaViveca

kommentoi 1.6.2012 klo 14:19

Aloitimme koulussa lukemaan sellaista kirjasarjaa kuin replica, ja ensimmäinen osa oli Amy, numero seitsemän. Sen on kirjoittanut Marilyn Kaye. Siinä sarjassa on kaksikymmentä kolme kirjaa. Se kertoo kloonitytöstä, ja järjestöstä joka yrittää napata hänet, se on jännittävä. Itseolen nyt seitsemännessä kirjassa. Toinen voisi olla kirjasarja nimeltä kuolemattomat, ensimmäinen osa siitä on punaiset tulppaanit, toinen sininen kuu, ja kolmas varjojen maa, ja neljäs on vasta tulossa. Sen on kirjoittanut Alyson Noel. Se kertoo tytöstä, joka joutui auto-onnettomuuteen ja sai yliluonnollisia kykyjä, hän näkee haamuja, pystyy lukemaan muiden ajatuksia ja pelkän kosketuksen perusteella tietämään koko henkilön elämän tarinan. Hän tapaa pojan johon ihastuu... En kerro enempää jos kiinnostuisit kirjaehdotuksistani... :) hyviä lukuhetkiä, pyydän sinua kaveriksi, lähettäisitkö minulle vaikka yksityisen viestin, jos olet kiinnostunut niistä kirjoista. Tavoitat minut nimellä MonicaViveca. :):):)

Älypää tiedottaa

 • 1930- ja 1940-luvut lisätty Vuosikymmenet-visaan

  2.9.2019

  Kuinka hyvin tunnet 1930- ja 1940-lukujen tapahtumat? Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan seuraaville vuosikymmenille, joten käy testaamassa, mitä kaikkea tiedät tuosta aikakaudesta. Mukavaa aikamatkaa menneeseen!

 • Kokeile uutta Klondike-pasianssia!

  3.7.2019

  Olemme päivittäneet suositun Klondike-pasianssimme uuteen versioon. Päivitetty versio toimii myös tablet- ja mobiililaitteilla.

 • Testaa millainen matkailija olet!

  3.7.2019

  Matkustatko mielummin yksin, kumppanisi tai koko perheesi kanssa? Testaa millainen matkailija olet Älypään ja Ikaalisten matkatoimiston Millainen matkailija olet? -testillä. Testin jälkeen voit tutustua juuri sinulle sopiviin matkoihin.

Lue lisää tiedotteita