Musikaali - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Musikaali26.3.2012 klo 15:26

  Moi kaikille!
  Ketkä on kuulleet näytelmästä Päivikin satu ja Mestaritontun seikkailut? No, tänään on ensi-ilta ja minä esiinnyn siinä "pikkupeikkona", koska minulla ei ole puheroolia. Toivotaan että mahdollisimman moni tulee katsomaan! :)
  Ei jännitä kovin paljon, mutta silti on kiva esiintyä. Tämä näytelmä on musikaali ja siinä on lauluja joka välissä! Arvatkaas millä vaivalla me tätä harjoiteltiin? Viime viikonloppunakin harjoiteltiin lauantaina ja sunnuntaina. Launtaina me harjoiteltiin kolme tuntia ja sunnuntaina viisi!

  Muuten, olen lukenut NIIIN paljon, ettei löydy paljoa (kkiinostavaa) lukemista enää. Pian saan luettua myös kaverini antaman kirjan meren neidon myrskyt ja ajattelin, voisittekos kommenteissa vinkata jotain kirjaa minulle? (Siis joku kirja joka sopii 10-15 vuotiaille)

  Kaikkia varmaan kyllästyttää kun jauhan koko ajan Robinista, mutta hän on vain niin IHANA! Netissä on myös se riski että Robin näkee tämän joten jos niin käy niin ohoh!

  Takaisin blogimerkintöihin


Kiiuli14

kommentoi 31.7.2012 klo 20:30

Kiitos MonicaViveka! Toi kuolemattomat kuulostaa jännältä, saatan lukea sen. Mä suosittelen kaikille R.L.Stinen kirjoja, ne on tosi hyviä! Jos olet heikkohermoinen, niin ei kannata lukea.

MonicaViveca

kommentoi 1.6.2012 klo 14:19

Aloitimme koulussa lukemaan sellaista kirjasarjaa kuin replica, ja ensimmäinen osa oli Amy, numero seitsemän. Sen on kirjoittanut Marilyn Kaye. Siinä sarjassa on kaksikymmentä kolme kirjaa. Se kertoo kloonitytöstä, ja järjestöstä joka yrittää napata hänet, se on jännittävä. Itseolen nyt seitsemännessä kirjassa. Toinen voisi olla kirjasarja nimeltä kuolemattomat, ensimmäinen osa siitä on punaiset tulppaanit, toinen sininen kuu, ja kolmas varjojen maa, ja neljäs on vasta tulossa. Sen on kirjoittanut Alyson Noel. Se kertoo tytöstä, joka joutui auto-onnettomuuteen ja sai yliluonnollisia kykyjä, hän näkee haamuja, pystyy lukemaan muiden ajatuksia ja pelkän kosketuksen perusteella tietämään koko henkilön elämän tarinan. Hän tapaa pojan johon ihastuu... En kerro enempää jos kiinnostuisit kirjaehdotuksistani... :) hyviä lukuhetkiä, pyydän sinua kaveriksi, lähettäisitkö minulle vaikka yksityisen viestin, jos olet kiinnostunut niistä kirjoista. Tavoitat minut nimellä MonicaViveca. :):):)

Älypää tiedottaa

 • Hyppää kirjavalle 60-luvulle!

  13.2.2020

  Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan ja seuraava pysäkki on kirjava 60-luku! Tällekin vuosikymmenelle mahtui paljon kaikenlaista: suomalaista ja kansainvälistä iskelmää, Euroviisuja, Bond-elokuvia, nuorisomuodin uusia tuulia, Kekkosta, avaruuslentoja, hienoja urheilusuorituksia, ja koko Suomea järkyttänyt Bodomin telttasurma. Tämä kaikki ja paljon muuta löytyy Älypään Vuosikymmenet-visasta!

  Mukavia pelihetkiä 60-luvun parissa!

 • Tee matka 50-luvulle Vuosikymmenet-visassa

  22.1.2020

  Helsingin olympialaiset ja Armi Kuuselan kruunaaminen Miss Universumiksi olivat suomalaisille 50-luvun huippuhetkiä! Maailmaa valloitti rock and roll, Elvis sai etenkin naisyleisön sekaisin ja useat kirjallisuuden klassikot näkivät päivänvalonsa. Tee nojatuolimatka 50-luvulle Älypään Vuosikymmenet-visan uudessa osiossa!

 • Kokeile uutta Älytristä!

  20.1.2020

  Olemme julkaisseet uuden version suositusta Älytris pelistämme. Peli ei enää vaadi Adobe Flash playeria toimiakseen, joten voit pelata sitä myös mobiili- ja tablet-laitteellasi.

Lue lisää tiedotteita