Kunpa se jatkaisi Ranskan lukemista... - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kunpa se jatkaisi Ranskan lukemista...13.4.2012 klo 14:50

  Jeee! Ihana päivä ja arvatkaa miksi. Sain 10- fyken kokeestaJippii! Se on mun parhaiten mennyt fyken koe.
  Taustalla (mulla) soi Cascadan bad boy. Se on sairaan hyvä. Se löytyy youtubesta http://youtu.be/EyOFc54VNJc jos haluutte kuunnella.
  Mulle kuuluu ihan normaalia muuten. Menen huomenna parhaan kaverini synttäreille ja mielessä liikkuu pojatNo...mitähän muuta olisi? Ai niin! Meidän luokalla on yksi tyyppi joka on samassa Ranskan ryhmässä kuin mä, (Jep, osaan puhua ranskaa) ja se sanoi että sai luvan reksiltä lopettaa ranskan ensivuonna. En tiedä miksi yritin suostutella häntä jäämään ranskan ryhmään niin kovaa. Kerroin hänelle että hän saa paremman työpaikan aikuisena jos osaa kieliä. (Oonko muka ihastunut? NO EN!!!) (Omasta mielestä) No ketkä tykkää Robinista? SE ON IHANA! (edelleen)
  Muuten, jos teillä on joku hyvä työpaikka jonka olette saaneet kielien osaamisen ansiosta niin kerrottehan kommissa? 

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • 1930- ja 1940-luvut lisätty Vuosikymmenet-visaan

  2.9.2019

  Kuinka hyvin tunnet 1930- ja 1940-lukujen tapahtumat? Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan seuraaville vuosikymmenille, joten käy testaamassa, mitä kaikkea tiedät tuosta aikakaudesta. Mukavaa aikamatkaa menneeseen!

 • Kokeile uutta Klondike-pasianssia!

  3.7.2019

  Olemme päivittäneet suositun Klondike-pasianssimme uuteen versioon. Päivitetty versio toimii myös tablet- ja mobiililaitteilla.

 • Testaa millainen matkailija olet!

  3.7.2019

  Matkustatko mielummin yksin, kumppanisi tai koko perheesi kanssa? Testaa millainen matkailija olet Älypään ja Ikaalisten matkatoimiston Millainen matkailija olet? -testillä. Testin jälkeen voit tutustua juuri sinulle sopiviin matkoihin.

Lue lisää tiedotteita