Kunpa se jatkaisi Ranskan lukemista... - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kunpa se jatkaisi Ranskan lukemista...13.4.2012 klo 14:50

  Jeee! Ihana päivä ja arvatkaa miksi. Sain 10- fyken kokeestaJippii! Se on mun parhaiten mennyt fyken koe.
  Taustalla (mulla) soi Cascadan bad boy. Se on sairaan hyvä. Se löytyy youtubesta http://youtu.be/EyOFc54VNJc jos haluutte kuunnella.
  Mulle kuuluu ihan normaalia muuten. Menen huomenna parhaan kaverini synttäreille ja mielessä liikkuu pojatNo...mitähän muuta olisi? Ai niin! Meidän luokalla on yksi tyyppi joka on samassa Ranskan ryhmässä kuin mä, (Jep, osaan puhua ranskaa) ja se sanoi että sai luvan reksiltä lopettaa ranskan ensivuonna. En tiedä miksi yritin suostutella häntä jäämään ranskan ryhmään niin kovaa. Kerroin hänelle että hän saa paremman työpaikan aikuisena jos osaa kieliä. (Oonko muka ihastunut? NO EN!!!) (Omasta mielestä) No ketkä tykkää Robinista? SE ON IHANA! (edelleen)
  Muuten, jos teillä on joku hyvä työpaikka jonka olette saaneet kielien osaamisen ansiosta niin kerrottehan kommissa? 

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Hyppää kirjavalle 60-luvulle!

  13.2.2020

  Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan ja seuraava pysäkki on kirjava 60-luku! Tällekin vuosikymmenelle mahtui paljon kaikenlaista: suomalaista ja kansainvälistä iskelmää, Euroviisuja, Bond-elokuvia, nuorisomuodin uusia tuulia, Kekkosta, avaruuslentoja, hienoja urheilusuorituksia, ja koko Suomea järkyttänyt Bodomin telttasurma. Tämä kaikki ja paljon muuta löytyy Älypään Vuosikymmenet-visasta!

  Mukavia pelihetkiä 60-luvun parissa!

 • Tee matka 50-luvulle Vuosikymmenet-visassa

  22.1.2020

  Helsingin olympialaiset ja Armi Kuuselan kruunaaminen Miss Universumiksi olivat suomalaisille 50-luvun huippuhetkiä! Maailmaa valloitti rock and roll, Elvis sai etenkin naisyleisön sekaisin ja useat kirjallisuuden klassikot näkivät päivänvalonsa. Tee nojatuolimatka 50-luvulle Älypään Vuosikymmenet-visan uudessa osiossa!

 • Kokeile uutta Älytristä!

  20.1.2020

  Olemme julkaisseet uuden version suositusta Älytris pelistämme. Peli ei enää vaadi Adobe Flash playeria toimiakseen, joten voit pelata sitä myös mobiili- ja tablet-laitteellasi.

Lue lisää tiedotteita