Maanantai+VÄRIT - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Maanantai+VÄRIT16.4.2012 klo 15:32

  Harmi taas kun viikonloppu on ohi :( No, luettelen nyt hyvät puolet:
  -Näin koulussa taas kaverini
  -Sain teknisessä tuolini valmiiksi
  -Ope antoi karkkia! :D
  Siinä taisi olla kaikki hyvät puolet. Koulupäivä kului tänään yllättävän nopeasti. Meillä oli kuusi tuntia mutta se tuntui vain neljältä tunnilta. En tiedä miksi mutta yleensä maanantait menevät aika nopeasti!

  Olen ihan hirveän innoissani! Saamme veljeni kanssa ikioman tietokoneen tänään! Äidin kaveri osti uuden koneen joten hän antoi vanhan meille. Se kaveri tuntee yhden tyypin joka tulee asentamaan koneen meille. TOSI UPEAA!!!

  Pian alkaa JoJo-kerho. Menen sinne kahden kaverini kanssa yleensä ainakin. Se toinen kaveri on tänään kipeä, joten se ei pääse. JoJo-kerho on viides ja kuudes luokkalaisille suunnattu "Jokaiselle Jotakin" kerho jossa tehdään aina jotain kivaa. Me kokataan, pelataan pelejä, jutellaan, pidetään hauskaa ja kuunnellaan musaa. Meillä on tällä hetkellä kesken lyhyt elokuva "Jutouksen" teko. Jutous samanlainen kuin Putous, mutta me teemme sen JoJossa, joten Jutous.

  Muuten, ekan kerran äkkäsin nämä värit. Hehee! Värjäsin nuokin juuri. Mä en ennen tiennytkään että tässä voi kirjoittaa eri väreillä! Tosi hauskaa. Alankin tästedes kirjoittaa eri väreillä. Moikka!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • 1930- ja 1940-luvut lisätty Vuosikymmenet-visaan

  2.9.2019

  Kuinka hyvin tunnet 1930- ja 1940-lukujen tapahtumat? Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan seuraaville vuosikymmenille, joten käy testaamassa, mitä kaikkea tiedät tuosta aikakaudesta. Mukavaa aikamatkaa menneeseen!

 • Kokeile uutta Klondike-pasianssia!

  3.7.2019

  Olemme päivittäneet suositun Klondike-pasianssimme uuteen versioon. Päivitetty versio toimii myös tablet- ja mobiililaitteilla.

 • Testaa millainen matkailija olet!

  3.7.2019

  Matkustatko mielummin yksin, kumppanisi tai koko perheesi kanssa? Testaa millainen matkailija olet Älypään ja Ikaalisten matkatoimiston Millainen matkailija olet? -testillä. Testin jälkeen voit tutustua juuri sinulle sopiviin matkoihin.

Lue lisää tiedotteita