Maanantai+VÄRIT - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Maanantai+VÄRIT16.4.2012 klo 15:32

  Harmi taas kun viikonloppu on ohi :( No, luettelen nyt hyvät puolet:
  -Näin koulussa taas kaverini
  -Sain teknisessä tuolini valmiiksi
  -Ope antoi karkkia! :D
  Siinä taisi olla kaikki hyvät puolet. Koulupäivä kului tänään yllättävän nopeasti. Meillä oli kuusi tuntia mutta se tuntui vain neljältä tunnilta. En tiedä miksi mutta yleensä maanantait menevät aika nopeasti!

  Olen ihan hirveän innoissani! Saamme veljeni kanssa ikioman tietokoneen tänään! Äidin kaveri osti uuden koneen joten hän antoi vanhan meille. Se kaveri tuntee yhden tyypin joka tulee asentamaan koneen meille. TOSI UPEAA!!!

  Pian alkaa JoJo-kerho. Menen sinne kahden kaverini kanssa yleensä ainakin. Se toinen kaveri on tänään kipeä, joten se ei pääse. JoJo-kerho on viides ja kuudes luokkalaisille suunnattu "Jokaiselle Jotakin" kerho jossa tehdään aina jotain kivaa. Me kokataan, pelataan pelejä, jutellaan, pidetään hauskaa ja kuunnellaan musaa. Meillä on tällä hetkellä kesken lyhyt elokuva "Jutouksen" teko. Jutous samanlainen kuin Putous, mutta me teemme sen JoJossa, joten Jutous.

  Muuten, ekan kerran äkkäsin nämä värit. Hehee! Värjäsin nuokin juuri. Mä en ennen tiennytkään että tässä voi kirjoittaa eri väreillä! Tosi hauskaa. Alankin tästedes kirjoittaa eri väreillä. Moikka!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Hyppää kirjavalle 60-luvulle!

  13.2.2020

  Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan ja seuraava pysäkki on kirjava 60-luku! Tällekin vuosikymmenelle mahtui paljon kaikenlaista: suomalaista ja kansainvälistä iskelmää, Euroviisuja, Bond-elokuvia, nuorisomuodin uusia tuulia, Kekkosta, avaruuslentoja, hienoja urheilusuorituksia, ja koko Suomea järkyttänyt Bodomin telttasurma. Tämä kaikki ja paljon muuta löytyy Älypään Vuosikymmenet-visasta!

  Mukavia pelihetkiä 60-luvun parissa!

 • Tee matka 50-luvulle Vuosikymmenet-visassa

  22.1.2020

  Helsingin olympialaiset ja Armi Kuuselan kruunaaminen Miss Universumiksi olivat suomalaisille 50-luvun huippuhetkiä! Maailmaa valloitti rock and roll, Elvis sai etenkin naisyleisön sekaisin ja useat kirjallisuuden klassikot näkivät päivänvalonsa. Tee nojatuolimatka 50-luvulle Älypään Vuosikymmenet-visan uudessa osiossa!

 • Kokeile uutta Älytristä!

  20.1.2020

  Olemme julkaisseet uuden version suositusta Älytris pelistämme. Peli ei enää vaadi Adobe Flash playeria toimiakseen, joten voit pelata sitä myös mobiili- ja tablet-laitteellasi.

Lue lisää tiedotteita