Kesän eka postaus - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kesän eka postaus29.7.2012 klo 14:57

  Moi kaikki!

  Mä huomasin etten oo koko kesän aikana kirjottanu tänne mitään, joten nyt sitten kirjoitan. Tästä lähtien tämän blogin aiheena on kuitenkin vaan musa ja mun lempinettisivu MSP.

  MSP:ssä pääsin juuri tasolle 15, ja kiitän siitä claudiinaa, Emilia1050:aa ja SalluXD:tä eniten! Ja myös kaikkia famekisaan osallistuneita. No kuitenkin, kiitän myös Caritaa, joka teki youtube videon johon pääsin mukaan! Ja on myös kivaa että on alkanut mulle sadella kamupyyntöjä, ja aika paljonkin. Yksi päivä mulla oli MSP:ssä 15 kamupyyntöö tunnin aikana!

   No kuitenkin, kerron nyt myös yhdestä toisesta nettisivusta, karaokepartysta. Päästäkseen laulamaan, riittää että liittää esim. singstar mikit tietokoneeseen ja valitsee biisin. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Tässä linkki: www.karaokeparty.fi. 

  No, nähdään taas! Menen nyt karaoke partyyn laulamaan. Moikka!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • 1930- ja 1940-luvut lisätty Vuosikymmenet-visaan

  2.9.2019

  Kuinka hyvin tunnet 1930- ja 1940-lukujen tapahtumat? Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan seuraaville vuosikymmenille, joten käy testaamassa, mitä kaikkea tiedät tuosta aikakaudesta. Mukavaa aikamatkaa menneeseen!

 • Kokeile uutta Klondike-pasianssia!

  3.7.2019

  Olemme päivittäneet suositun Klondike-pasianssimme uuteen versioon. Päivitetty versio toimii myös tablet- ja mobiililaitteilla.

 • Testaa millainen matkailija olet!

  3.7.2019

  Matkustatko mielummin yksin, kumppanisi tai koko perheesi kanssa? Testaa millainen matkailija olet Älypään ja Ikaalisten matkatoimiston Millainen matkailija olet? -testillä. Testin jälkeen voit tutustua juuri sinulle sopiviin matkoihin.

Lue lisää tiedotteita