Kesän eka postaus - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kesän eka postaus29.7.2012 klo 14:57

  Moi kaikki!

  Mä huomasin etten oo koko kesän aikana kirjottanu tänne mitään, joten nyt sitten kirjoitan. Tästä lähtien tämän blogin aiheena on kuitenkin vaan musa ja mun lempinettisivu MSP.

  MSP:ssä pääsin juuri tasolle 15, ja kiitän siitä claudiinaa, Emilia1050:aa ja SalluXD:tä eniten! Ja myös kaikkia famekisaan osallistuneita. No kuitenkin, kiitän myös Caritaa, joka teki youtube videon johon pääsin mukaan! Ja on myös kivaa että on alkanut mulle sadella kamupyyntöjä, ja aika paljonkin. Yksi päivä mulla oli MSP:ssä 15 kamupyyntöö tunnin aikana!

   No kuitenkin, kerron nyt myös yhdestä toisesta nettisivusta, karaokepartysta. Päästäkseen laulamaan, riittää että liittää esim. singstar mikit tietokoneeseen ja valitsee biisin. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Tässä linkki: www.karaokeparty.fi. 

  No, nähdään taas! Menen nyt karaoke partyyn laulamaan. Moikka!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Hyppää kirjavalle 60-luvulle!

  13.2.2020

  Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan ja seuraava pysäkki on kirjava 60-luku! Tällekin vuosikymmenelle mahtui paljon kaikenlaista: suomalaista ja kansainvälistä iskelmää, Euroviisuja, Bond-elokuvia, nuorisomuodin uusia tuulia, Kekkosta, avaruuslentoja, hienoja urheilusuorituksia, ja koko Suomea järkyttänyt Bodomin telttasurma. Tämä kaikki ja paljon muuta löytyy Älypään Vuosikymmenet-visasta!

  Mukavia pelihetkiä 60-luvun parissa!

 • Tee matka 50-luvulle Vuosikymmenet-visassa

  22.1.2020

  Helsingin olympialaiset ja Armi Kuuselan kruunaaminen Miss Universumiksi olivat suomalaisille 50-luvun huippuhetkiä! Maailmaa valloitti rock and roll, Elvis sai etenkin naisyleisön sekaisin ja useat kirjallisuuden klassikot näkivät päivänvalonsa. Tee nojatuolimatka 50-luvulle Älypään Vuosikymmenet-visan uudessa osiossa!

 • Kokeile uutta Älytristä!

  20.1.2020

  Olemme julkaisseet uuden version suositusta Älytris pelistämme. Peli ei enää vaadi Adobe Flash playeria toimiakseen, joten voit pelata sitä myös mobiili- ja tablet-laitteellasi.

Lue lisää tiedotteita