Normi tiistai - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Normi tiistai31.7.2012 klo 20:25

  Tein eilen moviestarplanetissa youtube videon kamuni lola 567:n kanssa. Se meni vähän pilalle, koska musiikki piti laittaa radiosta ja kuvaus piti aloittaa täysin samaan aikaan. Ja sitten youtube videoon tuli mota kertaa multa kommentti: "Nyt."
  Toinen ongelma on se, että mun kännykkä lakkasi toimimasta ja en saanutkaan ladattua videota nettiin. Ja se biisi kuului välillä kovaa, välillä hiljaa ja texteistä ei saanut selvää. Toivottavasti ensikerralla videosta tulee parempi ja selkeämpi kuin tästä. Ja toivottavasti saan sen ladattua youtubeen.
  Moviessa fame on pysähtynyt paikalleen. Mulla on vaan 1.561.273 famea, ja se ei oo noussut ku enintään jotain 2 tonnii ylemmäs. Se on aika vähän, ku joskus sain päivässä jopa 100 tonnia famea! (No silloin oli famebooster päällä)
  Lainasin kirjastosta muuten sen Hachiko leffan. Kuka on kuullut Hachikosta? No tässä tulee: Hachiko rakasti isäntäänsä yli kaiken ja isäntä matkusteli paljon. Eräänä päivänä kun isäntä oli matkalla, hän kuoli. Hachiko ei tiennyt sitä, ja yhdeksän vuoden ajan, hän tuli joka aamu kello 5 juna-asemalle odottamaan isäntäänsä. Hän oli siellä yö kahteentoista. Tämä on tosi tarina, ja todella koskettava sellainen. Se on tarina uskollisuudesta. Jos olette nähneet sen, tai sen trailerin niin kommentoikaa. Jos haluatte katsoa youtubesta 6 minuuttisen lyhenteen Hachiko elokuvasta, niin kirjoittakaa hakusanaksi Hachiko.

  Vielä yksi asia, saatan lopettaa kokonaan tämän blogin, kun ei ole lukijoita lähes yhtään. Vähintään 5 eri tyyppien kommenttia niin jatkan blogiani! 

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • 1930- ja 1940-luvut lisätty Vuosikymmenet-visaan

  2.9.2019

  Kuinka hyvin tunnet 1930- ja 1940-lukujen tapahtumat? Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan seuraaville vuosikymmenille, joten käy testaamassa, mitä kaikkea tiedät tuosta aikakaudesta. Mukavaa aikamatkaa menneeseen!

 • Kokeile uutta Klondike-pasianssia!

  3.7.2019

  Olemme päivittäneet suositun Klondike-pasianssimme uuteen versioon. Päivitetty versio toimii myös tablet- ja mobiililaitteilla.

 • Testaa millainen matkailija olet!

  3.7.2019

  Matkustatko mielummin yksin, kumppanisi tai koko perheesi kanssa? Testaa millainen matkailija olet Älypään ja Ikaalisten matkatoimiston Millainen matkailija olet? -testillä. Testin jälkeen voit tutustua juuri sinulle sopiviin matkoihin.

Lue lisää tiedotteita