Normi tiistai - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Normi tiistai31.7.2012 klo 20:25

  Tein eilen moviestarplanetissa youtube videon kamuni lola 567:n kanssa. Se meni vähän pilalle, koska musiikki piti laittaa radiosta ja kuvaus piti aloittaa täysin samaan aikaan. Ja sitten youtube videoon tuli mota kertaa multa kommentti: "Nyt."
  Toinen ongelma on se, että mun kännykkä lakkasi toimimasta ja en saanutkaan ladattua videota nettiin. Ja se biisi kuului välillä kovaa, välillä hiljaa ja texteistä ei saanut selvää. Toivottavasti ensikerralla videosta tulee parempi ja selkeämpi kuin tästä. Ja toivottavasti saan sen ladattua youtubeen.
  Moviessa fame on pysähtynyt paikalleen. Mulla on vaan 1.561.273 famea, ja se ei oo noussut ku enintään jotain 2 tonnii ylemmäs. Se on aika vähän, ku joskus sain päivässä jopa 100 tonnia famea! (No silloin oli famebooster päällä)
  Lainasin kirjastosta muuten sen Hachiko leffan. Kuka on kuullut Hachikosta? No tässä tulee: Hachiko rakasti isäntäänsä yli kaiken ja isäntä matkusteli paljon. Eräänä päivänä kun isäntä oli matkalla, hän kuoli. Hachiko ei tiennyt sitä, ja yhdeksän vuoden ajan, hän tuli joka aamu kello 5 juna-asemalle odottamaan isäntäänsä. Hän oli siellä yö kahteentoista. Tämä on tosi tarina, ja todella koskettava sellainen. Se on tarina uskollisuudesta. Jos olette nähneet sen, tai sen trailerin niin kommentoikaa. Jos haluatte katsoa youtubesta 6 minuuttisen lyhenteen Hachiko elokuvasta, niin kirjoittakaa hakusanaksi Hachiko.

  Vielä yksi asia, saatan lopettaa kokonaan tämän blogin, kun ei ole lukijoita lähes yhtään. Vähintään 5 eri tyyppien kommenttia niin jatkan blogiani! 

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Pelaa Suomalaisen ruoan päivän tiukkaa tietovisaa!

  7.8.2020

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9. Testaa tietosi Suomalaisen ruoan päivän tiukassa tietovisassa. Visan kysymykset vaihtuvat viikoittain joten uutta pelattavaa riittää! Voit myös osallistua viikoittaiseen 50€ ruokakaupan lahjakortin arvontaan.

 • Hyvää juhannusta! Testaa oletko kotisi turvallisuuspäällikkö

  18.6.2020

  Olemme tänään julkaisseet yhdessä Sisäministeriön kanssa luodun Kodin turvallisuus -visan. Visassa voit kymmenellä kysymyksellä selvittää onko sinusta kotisi turvallisuuspäälliköksi.

  Älypään ylläpito haluaa toivottaa pelaajilleen rauhaisaa juhannusta! Muista pelata myös perinteistä Juhannusvisaamme.

 • Tiedätkö mikä on maailman yleisin roska?

  3.6.2020

  Tiesitkö, että maailman yleisin roska, tupakantumppi, on ympäristömyrkky. Olemme kehittäneet yhdessä Suomen ASH ry:n kanssa Tupakoinnin ympäristövaikutukset -visan jossa voit testata kuinka paljon tiedät tupakoinnin ympäristövaikutuksista.

Lue lisää tiedotteita