Normi tiistai - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Normi tiistai31.7.2012 klo 20:25

  Tein eilen moviestarplanetissa youtube videon kamuni lola 567:n kanssa. Se meni vähän pilalle, koska musiikki piti laittaa radiosta ja kuvaus piti aloittaa täysin samaan aikaan. Ja sitten youtube videoon tuli mota kertaa multa kommentti: "Nyt."
  Toinen ongelma on se, että mun kännykkä lakkasi toimimasta ja en saanutkaan ladattua videota nettiin. Ja se biisi kuului välillä kovaa, välillä hiljaa ja texteistä ei saanut selvää. Toivottavasti ensikerralla videosta tulee parempi ja selkeämpi kuin tästä. Ja toivottavasti saan sen ladattua youtubeen.
  Moviessa fame on pysähtynyt paikalleen. Mulla on vaan 1.561.273 famea, ja se ei oo noussut ku enintään jotain 2 tonnii ylemmäs. Se on aika vähän, ku joskus sain päivässä jopa 100 tonnia famea! (No silloin oli famebooster päällä)
  Lainasin kirjastosta muuten sen Hachiko leffan. Kuka on kuullut Hachikosta? No tässä tulee: Hachiko rakasti isäntäänsä yli kaiken ja isäntä matkusteli paljon. Eräänä päivänä kun isäntä oli matkalla, hän kuoli. Hachiko ei tiennyt sitä, ja yhdeksän vuoden ajan, hän tuli joka aamu kello 5 juna-asemalle odottamaan isäntäänsä. Hän oli siellä yö kahteentoista. Tämä on tosi tarina, ja todella koskettava sellainen. Se on tarina uskollisuudesta. Jos olette nähneet sen, tai sen trailerin niin kommentoikaa. Jos haluatte katsoa youtubesta 6 minuuttisen lyhenteen Hachiko elokuvasta, niin kirjoittakaa hakusanaksi Hachiko.

  Vielä yksi asia, saatan lopettaa kokonaan tämän blogin, kun ei ole lukijoita lähes yhtään. Vähintään 5 eri tyyppien kommenttia niin jatkan blogiani! 

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Olisiko sinusta sijoittajaksi? Testaa!

  15.11.2019

  Oletko kiinnostanut sijoittamisesta tai harkinnut sen aloittamista? Kokeile uudella testillämme olisiko juuri sinusta sijoittajaksi.

  Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.11.2019 järjestettävä Sijoitus Invest -tapahtuma tarjoaa sinulle tietoa ajankohtaisesta sijoitustarjonnasta kattavasti ja tiiviisti, auttaen sinut alkuun sijoitusurallasi mm. aloittelijoiden workshopin muodossa. Löydät aloittelijoiden ohjelmavinkit ja lisätietoa tapahtuman sivuilta.

 • Halloween, tuo pahisten ja kauhujen päivä on taas täällä!

  31.10.2019

  Pelottavat klovnit, hirviöt, karmivat kummitusjutut ja kauhuleffojen klassikot ovat piiloutuneet Älypään Kauhu-visaan odottamaan rohkeita pelaajia! Visa saattaa aiheuttaa sen, että vilkuilet epävarmana ikkunasta ja alat olla varma, että pihatiellä vilahti jotakin outoa... Uskallatko pelata kalpean kynttilän valossa kun sade ropisee ikkunaan ja jokainen pienikin rapsahdus saa sinut säpsähtämään? Tämä visa ei sovi herkkähermoisille!

 • Yhteisövisat päivittyivät

  8.10.2019

  Olemme päivittäneet tänään Älypään yhteisövisojen pelimoottorin uuteen versioon, joka ei vaadi selaimeen asennettavaa Adobe Flash playeria toimiakseen. Voit nyt pelata Älypään yhteisövisoja vaikkapa älypuhelimellasi!

Lue lisää tiedotteita