Claudiina loppasi - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Claudiina loppasi5.8.2012 klo 17:44

  No, otsikko kertoo. Tänään claudiina, hyvä MSP-kamuni loppasi, eli poisti ukkonsa MSP:stä.  Harmi sinänsä, ja mua harmittaa ja toivon etten oo ainoo, mut ehkä oon ehkä en. Tavallaan se ei kuitenkaan lopannu, oikeestaan se vaa ei enää käy sen tyypil. No mutta, näin tänään sen tekemän youtube videon, joka on omistettu mulle. Se on tosi ihanaa! No mutta, tässä on linkki siihen ja haluaisin että katotte sitä. Mä aloin säästää uuteen kännykkään, joten heti kun saan sen, niin teen itsekkin youtube videon MSP:stä. No mutta tästä linkistä voitte katsoa sen youtube videon:
   http://youtu.be/VFonCEQN6KM
  Mä olen se zombie tyyppi, jolla valuu suusta vihreetä kuolaa ja mä sanon: Caludiina, älä loppaa! Tai jotain sinne päin. Mut tunnistatte mut kyllä nimestäkin.

  Joo, niin siitä kännykästä: en voi olla ajattelematta sitä. Olen niin innoissani siitä ja iskän kaa ku käytiin soneralla, nii alettiin suunnittelemaan Samsung Gio puhelinta. Se on supersiistin näkönenkin! Mutta tänään oli myös kaupungilla markkinat, jossa oli sellainen noppaonnenpeli, jossa heitettiin kuutta noppaa. Sen päällä oli laatikko, jossa oli voittoja. Jokaiselle luvulle oli jotain, mutta parhaat numerot olivat mun mielestä tietty 29 ja 13. Arvaattekos miksi? 29:ssä oli apple iPad ja 13:ssa iPhone! Mä yritin kahdesti ja siinä meni 6 euroa! Mä niin halusin sen iPhonen tai iPadin mut sainkin vaa puhallettavan muovi nuijan ja hello kitty kännykkäkorun. Turhaan meni nekin rahat. Joten tämän päivän opetus on: Parhaita palkintoja on mahdoton saada.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tee matka 50-luvulle Vuosikymmenet-visassa

  22.1.2020

  Helsingin olympialaiset ja Armi Kuuselan kruunaaminen Miss Universumiksi olivat suomalaisille 50-luvun huippuhetkiä! Maailmaa valloitti rock and roll, Elvis sai etenkin naisyleisön sekaisin ja useat kirjallisuuden klassikot näkivät päivänvalonsa. Tee nojatuolimatka 50-luvulle Älypään Vuosikymmenet-visan uudessa osiossa!

 • Kokeile uutta Älytristä!

  20.1.2020

  Olemme julkaisseet uuden version suositusta Älytris pelistämme. Peli ei enää vaadi Adobe Flash playeria toimiakseen, joten voit pelata sitä myös mobiili- ja tablet-laitteellasi.

 • Kokeile uusittua Aivojumppa peliä

  13.1.2020

  Olemme tänään päivittäneet Aivojumppa pelimme uuteen versioon, joka toimii nyt myös mobiili- ja tablet-laitteilla.

  Pelin ollessa täysin uusi, emme siirtäneet siihen edellisen version henkilökohtaisia tilastoja ja top-listoja. Vanhempi versio Aivojumpasta löytyy jatkossa Aivojumppa Classic nimellä.

Lue lisää tiedotteita