Claudiina loppasi - Blogi - Kiiuli14 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: My Diary

Blogi aloitettu: 11.11.2011
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Claudiina loppasi5.8.2012 klo 17:44

  No, otsikko kertoo. Tänään claudiina, hyvä MSP-kamuni loppasi, eli poisti ukkonsa MSP:stä.  Harmi sinänsä, ja mua harmittaa ja toivon etten oo ainoo, mut ehkä oon ehkä en. Tavallaan se ei kuitenkaan lopannu, oikeestaan se vaa ei enää käy sen tyypil. No mutta, näin tänään sen tekemän youtube videon, joka on omistettu mulle. Se on tosi ihanaa! No mutta, tässä on linkki siihen ja haluaisin että katotte sitä. Mä aloin säästää uuteen kännykkään, joten heti kun saan sen, niin teen itsekkin youtube videon MSP:stä. No mutta tästä linkistä voitte katsoa sen youtube videon:
   http://youtu.be/VFonCEQN6KM
  Mä olen se zombie tyyppi, jolla valuu suusta vihreetä kuolaa ja mä sanon: Caludiina, älä loppaa! Tai jotain sinne päin. Mut tunnistatte mut kyllä nimestäkin.

  Joo, niin siitä kännykästä: en voi olla ajattelematta sitä. Olen niin innoissani siitä ja iskän kaa ku käytiin soneralla, nii alettiin suunnittelemaan Samsung Gio puhelinta. Se on supersiistin näkönenkin! Mutta tänään oli myös kaupungilla markkinat, jossa oli sellainen noppaonnenpeli, jossa heitettiin kuutta noppaa. Sen päällä oli laatikko, jossa oli voittoja. Jokaiselle luvulle oli jotain, mutta parhaat numerot olivat mun mielestä tietty 29 ja 13. Arvaattekos miksi? 29:ssä oli apple iPad ja 13:ssa iPhone! Mä yritin kahdesti ja siinä meni 6 euroa! Mä niin halusin sen iPhonen tai iPadin mut sainkin vaa puhallettavan muovi nuijan ja hello kitty kännykkäkorun. Turhaan meni nekin rahat. Joten tämän päivän opetus on: Parhaita palkintoja on mahdoton saada.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • 1930- ja 1940-luvut lisätty Vuosikymmenet-visaan

  2.9.2019

  Kuinka hyvin tunnet 1930- ja 1940-lukujen tapahtumat? Älypään Vuosikymmenet-visa jatkaa kulkuaan seuraaville vuosikymmenille, joten käy testaamassa, mitä kaikkea tiedät tuosta aikakaudesta. Mukavaa aikamatkaa menneeseen!

 • Kokeile uutta Klondike-pasianssia!

  3.7.2019

  Olemme päivittäneet suositun Klondike-pasianssimme uuteen versioon. Päivitetty versio toimii myös tablet- ja mobiililaitteilla.

 • Testaa millainen matkailija olet!

  3.7.2019

  Matkustatko mielummin yksin, kumppanisi tai koko perheesi kanssa? Testaa millainen matkailija olet Älypään ja Ikaalisten matkatoimiston Millainen matkailija olet? -testillä. Testin jälkeen voit tutustua juuri sinulle sopiviin matkoihin.

Lue lisää tiedotteita