Blogin nimi: Älytöntä menoa

Blogi aloitettu: 8.10.2008
Blogimerkintöjä: 1 kpl
Avainsanat: Hullua touhua kpl
  • Älytöntä menoa16.10.2008 klo 15:56

    On nämä systeemit mennyt hulluksi, aivan hirvittää. Ollaanko me ihmiset todella näin välinpitämättömiä!?. Aamuisin kuin luen lehden, ja yleensä siellä tuodaan paljon negatiivisia asioita eteen .....hmmmmmm...... Se hirvitti todella kuin luin täs hiljattain että ihminen saa maata henki pois kuukausia .... eikä kukaan huomaa!!!! Maailma on vissiin mennyt negatiiviseksi, vähän sellainen menttaliteetti että hoitakoot jokainen omansa..
    Huh.... Ihmisiä tapetaan, hakataan, ei välitetä vaikka joku makaa sairaana maassa jne. ja minkä vuoksi? Jaaaa..sen kun tietäisi. Olisi se kiva kuin kaikki voisi olla oma itsensä, iloisia silloin kuin siltä tuntuu ja surullisia kuin on se aika. Voisimme keskustella, vaikka kaupan jonossa (tosin joskus sattuu näin).
    Ihmisiähän me silti ollaan. Samasta tullaan ja samaan päädytään. Olisi aina joku joka välittää jos jotain sattuu, saisi käydä läpi sekä hyvät että huonot asiat jonkun kanssa. Nyt tuppisuu-aikana ihmiset voivat huonosti, kaikki kertyy sisälle ja se taas johtaa huonoon oloon ja sitä enemmän ihminen sulkeutuu. Lopputulos näkyy lehdissä, valitettavasti. Se oli tämän päivän ajatus.....ehkä sateinen päivä vaikuttaa ;). Pitäkää huolta itsestänne ja lähimmäisistänne.

    Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita