Blogi aloitettu: 17.5.2021
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Tätä sopii pohtia29.8.2021 klo 03:36

  Varmaan aika moni on nähnyt elokuvan The Mask - naamio. Ja erityisesti sopii pohtia erästä kohtausta tuossa elokuvassa. Kun Stanley Ippkiss on vankilassa ja yrittää saada koiransa hyppäämään sellin ikkunaan, jonka se lopulta tekeekin. Mutta onko hyppy mahdoton koiran taidoille, ehkä on. Mutta miksi Stanley ei riisu esim paitaansa ja roikota sitä koiralle, siis vähän niin kuin köyttä. Koira kun on taipuvainen tarttumaan puremalla avaimiin ja heittofrisbiin. Eikö helpompaa olisi nostaa koira selliin paitaan purenta taktiikalla, no miettikää ja pohtikaa tätä.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita