Blogin nimi: Kissoja ja runoja :)

Blogi aloitettu: 21.9.2007
Blogimerkintöjä: 229 kpl
Avainsanat: kissat, runot kpl
 • Kissamaisia ajatelmia16.1.2012 klo 02:08  Kommentoi (0)

  "Tuhansia vuosia sitten kissoja palvottiin jumalina. Kissat eivät ole tätä koskaan unohtaneet."
 • Kurnauuu!6.11.2011 klo 01:15  Kommentoi (1)

  Ompas Älypään sivut muuttuneet! Täytyy huomenna tutkia lisää ja laittaa uusia kysymyksiä Kissaeläimet visailuun, se ensimmäinen, aito ja oikea ;) ;)

  Kavereille terkkuja :)

   


 • välillä jotain hauskaa..jousimiehistä6.10.2009 klo 16:24  Kommentoi (0)

  Kännihoroskooppi: Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa sotketaan joukkoon, alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi. Ajan- ja paikantaju katoaa, (usein myös tavaroita tai ainakin rahaa). Jos on hyv...ä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, jos on huono päivä, saavat sen kanssaryyppäritkin kokea nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten hän havahtuu,että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira kainalossa.

  Jousimiehen lintuhoroskooppi, papukaija: Sää ole värikäs papukaija. Sunt kiehtoo eksotiikka. Sää ole liikkuvaine, tahrot koke uut ja kierttä maailma. Sää ole kekseliäs ja opit helpost uussi assioi. Mut o assioi joihi sää saatat suhtautu oikkenki fanaattisest.

  Kaunistelematon horoskooppi: Jousimiehestä et saa itsellesi ainakaan kumppania, ellei sinulla ole tarpeeksi hyvät lenkkarit. Jousimies juoksee koko ajan, pakoon ongelmiaankin. He yleensä jättävät asiat muide...n hoidettavaksi ja lähtevät itse pois. Jousimiehet ovat piikitteleviä ihmisiä. He ajautuvat yleensä joka paikkaan, niin hyvään työpaikkaan kuin seurustelusuhteeseen tekemättä itse mitään, sillä ovat varsinaisia hannuhanhia. Tästä syystä moni vihaa heitä. MOTTO: "Kato mitä voitin arpajaisista" TYÖPAIKKA: riippuu tuurista AUTO: riippuu arpajaispalkinnosta • .......17.9.2009 klo 15:34  Kommentoi (0)

  Sydämessäni tiedän, että olet ylpeä minusta <3


 • .........16.6.2009 klo 16:10  Kommentoi (0)

  hiljaa, pikkuhiljaa se tajuntaani iskee; sinua ei enää ole


 • ....20.5.2009 klo 19:08  Kommentoi (0)

  mielessäni lapsuuteni paras päivä ja siitä pidän nyt kiinni. siinä hetkessä nyt elän. Ja muistan, muistan Sinut aina


 • Savolainen astrologi on taas..25.11.2008 klo 17:16  Kommentoi (0)

  laittanut taivaankappaleet oikeaan ja kurinalaiseen järjestykseen.

      Vilkaisehan niitä, mitä

      tulevaisuus tuo tullessaan,

      niin ei sitten tarvitse myöhemmin ihmetellä asioiden saamia kummia käänteitä.

     

      Kauris (23.12.-20.1.)

      Nenänvalkaisuviikot

      olisi sinunlaisellekin punanenälle tarpeen, kun lähdet kohti uutta vuotta. Sinusta saattaa tuntua, niin kuin olisit pelkkää käristystä toisten lautasella. Äläkä unohda, että ytimeltäsi olet villi ja vapaa luontokappale. Vaikkei muut sinun villeyttäsi heti päältäpäin huomaisikaan.

      Vesimies (21.1.-19.2.)

      Tähdet näyttää jonkinlaista tippumista Joko joudut tippaan lasarettiin tai sitten sinulla on omat tiputtelut jossakin perämetsässä. Tai ehkä vaan muuten tiput korkealta. Kaiken kaikkiaan vuosi näyttää vähän turhankin kostealta, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Kannattaisi tilkitä jo umpeen isommat reiät, niinkö kurkkusi. Ja muista kastella kukat.

      Kalat (20.2.-20.3.)

      Mielelläsi liikkuisit suuremmassa parvessa ja toisten selän takana, mutta se ei enää ensi vuonna onnistu.

      Etsi omat väylät ja sukella rohkeesti syvemmille vesille: pintakuohut on muita, kevyempiä keikistelijöitä varten.

   

  Oinas (21.3.-20.4.)

      Onnellinen lökötysolotila vaan jatkuu, mikä on jo vähä vaarallista: liiallinen lököttäminen kun tekee ihmisestä tönkön. Yritä saada itseesi vähä liikettä, mutta aloita rauhallisesti. Telkkarin kaukosäätimen räpeltäminen käy hyvin alkuverryttelystä.

  Härkä (21.4-20.5.)

      Puuskuttelet ja ähistelet nyt ihan turhaan: kukaan ei jaksa enää sinua ottaa todesta. Muistapa että liian kuumana käyvä sonni pistetään fileiksi, ja niin se saattaa sinullekin vielä käydä. Jos edes katsoisit kuka on vastassa, ennenkö lähdet hyökkäämään. Muuten tulee liian pahaa jälkeä sinulle itsellesi, nimittäin.

  Kaksoset (21.5.-21.6.)

      Sinä huout taas sellaista lähimmäisenrakkautta, että lähimmäiset kaikkoaa jo kauemmas. Kannattaisi nimittäin vähän panostaa tuohon henkilökohtaiseen hygieniaan, ja ostaa uusi hammasharja ja pullo rexsonaa. Niin jopa alkaa olla ihan uudenlaista vientiä!

  Rapu (22.6.-22.7.)

      Sinä vaan köpötät taaksepäin, vaikka suunnan pitäisi olla ihan toinen! Älä nyt hyvä ihminen muni tätäkin vuotta, vaan ala jo tehdä jotain. Ravista turhat kovettumat päältäsi, ja näytä sisäinen herkkyytesi.

      Muista, että sinua arvostetaan eniten justiinsa sen takia, mitä sisältäsi löytyy.

  Leijona (23.7.-22.8.)

      Nelinkontin kuljet nöyränä elämän edessä koko ensi vuoden. Onko tullut vähän lipsahdettua kaidalta tieltä, mitä? Mouruat muka elämän kovuutta, mutta sinä et tiedä siitä vielä mitään! Vaan ensi vuonna alat siitäkin saada vähän käsitystä...

  Neitsyt (23.8.-23.9.)

      Eikö ole kukaan tarttunut vielä koukkuusi, vaikka olisi minkälaiset houkuttimet tarjolla? No eipä tartu ensikään vuonna, eikä siinä auta minkäänlaiset virittelyt. Kato kartasta suorin tie Kyöpelinvuorelle ja hautaudu sinne.

      Toinen vaihtoehto on tietysti, että teet jotain muuta.

  Vaaka (24.9-23.10.)

      Taitaa olla punnukset hukassa sinun elämästäsi ihan totaalisesti, sen verran holtitonta on heiluminen ollut. Yritähän vähän vakauttaa elämääsi. Ja jos toiset tuntuu ottavan sinut liian kevyesti, hanki lisää painoa.

  Skorpioni (24.10.-22.11.)

      Onko verbaalisten pistimiesi terä jo tylsynyt? Eikö ajatukset lennä entiseen tapaan?

      Sinä olet nyt jonkinlaisessa henkisessä horrostilassa, eikä sinua vielä ensi vuonna siitä hereille saada. Muut on kyllä moisesta asiantilasta pelkästään mielissään.

  Jousimies (23.11.-22.12.)

      Turhaan kiljut ja kieut, ei sinua enää kukaan kuuntele. Aika on ajanut armotta sinun ohitsesi. Tyydy kohtaloosi, muutakaan et mahda. Vaan mitäpä tuota suremaan, kaikki vanhahan muuttuu aikanaan antiikiksi.

      Sinunkin arvo huomataan kunhan jaksat odottaa vielä parisataa vuotta.


 • toisenlainen horoskooppi24.11.2008 klo 15:33  Kommentoi (0)

  OINAS

  Olet uudisraivaajatyyppiä, mutta halveksit avoimesti muita ihmisiä. Olet äkkipikainen, kärsimätön, väkivaltainen etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa Oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuulla muiden ohjeita. Et ole erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten vitun tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttamaan ruumista. Tämä kertonee riittävästi Oinaasta.

  Onnenkapine: Juoksuhauta
  Onnennumero: YKKÖNEN!
  Onnenväri: Veri
  Motto: "Ketkä vitun muut"
  Auto: Formula 1


  HÄRKÄ

  Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa usein pitää turpansa kiinni, mutta heti sen avattuaan se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.

  Onnenkapine: Solarium
  Onnennumero: Peruspäiväraha 121 ,-
  Onnenväri:Rusketus
  Motto: "Ööööööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööööö"
  Auto: Taksi


  KAKSOSET

  Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Sinulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Sinulla on lisäksi ainakin fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtä aikaa. Jos ei mikään muu auta niin tuuttaat sormesi omaan pakoputkeen yhdynnän aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin Kaksoset. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.

  Onnenkapine: Puhelin
  Onnennumero: 118
  Onnenväri: Keltaiset sivut
  Motto: "Mä haluun eka jutella"
  Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen


  RAPU

  Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii, ovat: "Minä olen äiti". Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaan mustasukkaisen mielesi avulla. Tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.

  Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
  Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
  Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
  Motto: "Et mene mihinkään! Missä sinä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan!"
  Auto: Matkailuauto koko perheelle.


  LEIJONA

  Sinulla on harhakäsitys että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla Leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi Leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti vaan melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan ping-ääneen jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.

  Onnenkapine: Ratsupiiska
  Onnennumero: Kahdestaan
  Onnenväri: Parrasvalo
  Motto: "Eikö tuota esiriippua saa muka nopeammin auki?"
  Auto: Ferrari


  NEITSYT

  Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton ja lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Todennäköisesti juuri Neitsyt on kaikista tähtimerkeistä vittumaisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille. USA:n vankiloissa on paljon sarjamurhaajia jotka ovat tappaneet vain Neitsyitä. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.

  Onnenkapine: Ehjä immenkalvo
  Onnennumero: Mikä tahansa luotettava numero
  Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu, vaan pysyy aina samanlaisena
  Motto: "Voi olla, mutta todellisuudessa..."
  Auto: Seat Cordoba Diesel 2,9 l/100 km


  VAAKA

  Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita seksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaaàt kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa, joka jaksaa katsella omaa persettä peilistä vaikka kuinka kauan. Vaaoilla on valitettavan usein hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaaàt eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.

  Onnenkapine: Peili
  Onnennumero: Vain 299,-
  Onnenväri: Kevään muotiväri
  Motto: "Tää on aivan ihana, voiko teillä maksaa Visalla?"
  Auto: Volvo S 80


  SKORPIONI

  Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturbaation jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita , keneltä saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109 % Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissa että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuussiin.

  Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
  Onnennumero 69
  Onnenväri: Makuuhuoneen valo
  Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
  Auto: Chevy Van, plyyshi-sisustuksella.


  JOUSIMIES

  Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Usein Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita.. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehillä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina - kun ne ovat matkoilla.

  Onnenkapine: Puhallettava alttari
  Onnennumero: Route 66
  Onnenväri: Kirkkaus
  Motto :"Kauanko lento kestää?"
  Auto: Challenger sukkula.  KAURIS

  Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään olet siis laiska. Yksikään Kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi koskaan pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin (eikä tietenkään tässä onnistu), hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on äärimmäisen ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

  Onnenkapine: Kansaneläke
  Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
  Onnenväri: KELA:n kuoren väri
  Motto: "Oi, oi, voi, voi, pakko tässä on vielä yrittää oi, oi...
  Auto: Lada 1200 L


  VESIMIES

  Sinä olet neropatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistuksenhaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta. Valehtelet paljon. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni, yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaisen tyhmänä. Olet valmis sahaamaan vaikka oman pääsi irti, jotta saisit ystäväsi sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis vaikka syömään omaa paskaasi jotta saisit ystäväsi sanomaan "sä olet..."

  Onnenkapine: Ystävänpäiväkortti
  Onnennumero: Ääretön
  Onnenväri: Mikä tahansa joka miellyttää muita.
  Motto: "Tulisitko ystäväksi yksinäiselle Vesimiehelle? Tietenkin tositarkoituksella".
  Auto: Nivelbussi


  KALAT

  Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein että salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä että kuvittelevat Kaloina olevansa hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin.

  Onnenkapine: Paska katiska
  Onnennumero: Mikä tahansa numero joka nousee alitajunnasta.
  Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit
  Motto: "En minä ainakaan uskaltaisi"
  Auto: Kupla -62


 • Helille <315.11.2008 klo 19:57  Kommentoi (0)

  http://www.acc.umu.se/~zqad/cats/1208551186-1206803005118.t.jpg


 • Charlotte Gray15.11.2008 klo 16:19  Kommentoi (0)

  "Jokainen kissa, jolta hiiri pääsee karkuun,
  teeskentelee tavoitelleensa vain
  lakastunutta lehteä."

  http://www.acc.umu.se/~zqad/cats/1204982164-7151ATT00025.t.jpg
  kuvaaja tuntematon


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita