Blogin nimi: Kissoja ja runoja :)

Blogi aloitettu: 21.9.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
Avainsanat: kissat, runot kpl
 • Savolainen astrologi on taas..25.11.2008 klo 17:16

  laittanut taivaankappaleet oikeaan ja kurinalaiseen järjestykseen.

      Vilkaisehan niitä, mitä

      tulevaisuus tuo tullessaan,

      niin ei sitten tarvitse myöhemmin ihmetellä asioiden saamia kummia käänteitä.

     

      Kauris (23.12.-20.1.)

      Nenänvalkaisuviikot

      olisi sinunlaisellekin punanenälle tarpeen, kun lähdet kohti uutta vuotta. Sinusta saattaa tuntua, niin kuin olisit pelkkää käristystä toisten lautasella. Äläkä unohda, että ytimeltäsi olet villi ja vapaa luontokappale. Vaikkei muut sinun villeyttäsi heti päältäpäin huomaisikaan.

      Vesimies (21.1.-19.2.)

      Tähdet näyttää jonkinlaista tippumista Joko joudut tippaan lasarettiin tai sitten sinulla on omat tiputtelut jossakin perämetsässä. Tai ehkä vaan muuten tiput korkealta. Kaiken kaikkiaan vuosi näyttää vähän turhankin kostealta, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Kannattaisi tilkitä jo umpeen isommat reiät, niinkö kurkkusi. Ja muista kastella kukat.

      Kalat (20.2.-20.3.)

      Mielelläsi liikkuisit suuremmassa parvessa ja toisten selän takana, mutta se ei enää ensi vuonna onnistu.

      Etsi omat väylät ja sukella rohkeesti syvemmille vesille: pintakuohut on muita, kevyempiä keikistelijöitä varten.

   

  Oinas (21.3.-20.4.)

      Onnellinen lökötysolotila vaan jatkuu, mikä on jo vähä vaarallista: liiallinen lököttäminen kun tekee ihmisestä tönkön. Yritä saada itseesi vähä liikettä, mutta aloita rauhallisesti. Telkkarin kaukosäätimen räpeltäminen käy hyvin alkuverryttelystä.

  Härkä (21.4-20.5.)

      Puuskuttelet ja ähistelet nyt ihan turhaan: kukaan ei jaksa enää sinua ottaa todesta. Muistapa että liian kuumana käyvä sonni pistetään fileiksi, ja niin se saattaa sinullekin vielä käydä. Jos edes katsoisit kuka on vastassa, ennenkö lähdet hyökkäämään. Muuten tulee liian pahaa jälkeä sinulle itsellesi, nimittäin.

  Kaksoset (21.5.-21.6.)

      Sinä huout taas sellaista lähimmäisenrakkautta, että lähimmäiset kaikkoaa jo kauemmas. Kannattaisi nimittäin vähän panostaa tuohon henkilökohtaiseen hygieniaan, ja ostaa uusi hammasharja ja pullo rexsonaa. Niin jopa alkaa olla ihan uudenlaista vientiä!

  Rapu (22.6.-22.7.)

      Sinä vaan köpötät taaksepäin, vaikka suunnan pitäisi olla ihan toinen! Älä nyt hyvä ihminen muni tätäkin vuotta, vaan ala jo tehdä jotain. Ravista turhat kovettumat päältäsi, ja näytä sisäinen herkkyytesi.

      Muista, että sinua arvostetaan eniten justiinsa sen takia, mitä sisältäsi löytyy.

  Leijona (23.7.-22.8.)

      Nelinkontin kuljet nöyränä elämän edessä koko ensi vuoden. Onko tullut vähän lipsahdettua kaidalta tieltä, mitä? Mouruat muka elämän kovuutta, mutta sinä et tiedä siitä vielä mitään! Vaan ensi vuonna alat siitäkin saada vähän käsitystä...

  Neitsyt (23.8.-23.9.)

      Eikö ole kukaan tarttunut vielä koukkuusi, vaikka olisi minkälaiset houkuttimet tarjolla? No eipä tartu ensikään vuonna, eikä siinä auta minkäänlaiset virittelyt. Kato kartasta suorin tie Kyöpelinvuorelle ja hautaudu sinne.

      Toinen vaihtoehto on tietysti, että teet jotain muuta.

  Vaaka (24.9-23.10.)

      Taitaa olla punnukset hukassa sinun elämästäsi ihan totaalisesti, sen verran holtitonta on heiluminen ollut. Yritähän vähän vakauttaa elämääsi. Ja jos toiset tuntuu ottavan sinut liian kevyesti, hanki lisää painoa.

  Skorpioni (24.10.-22.11.)

      Onko verbaalisten pistimiesi terä jo tylsynyt? Eikö ajatukset lennä entiseen tapaan?

      Sinä olet nyt jonkinlaisessa henkisessä horrostilassa, eikä sinua vielä ensi vuonna siitä hereille saada. Muut on kyllä moisesta asiantilasta pelkästään mielissään.

  Jousimies (23.11.-22.12.)

      Turhaan kiljut ja kieut, ei sinua enää kukaan kuuntele. Aika on ajanut armotta sinun ohitsesi. Tyydy kohtaloosi, muutakaan et mahda. Vaan mitäpä tuota suremaan, kaikki vanhahan muuttuu aikanaan antiikiksi.

      Sinunkin arvo huomataan kunhan jaksat odottaa vielä parisataa vuotta.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita