Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • How to stop living and16.6.2009 klo 17:56

  start worrying? Mainio nimi Traumatologian oppikirjalle! Olen kesäevakossa 10 viikkoa viereisellä asemalla. Edustan puolta oman asemani lääkäreistä: vedän vastaanottoo, ehkistä, päivystän ja olen pomo. Aiemmasta poiketen olen sentään saanut asiallisen työhuoneen. Hiljan eläköitynyt filmifriikki kolleega on päällystänyt etuseinän pikkuruisilla Hollywoodin kulta-ajan filmien mainoksilla, takaseinällä on keskiaikainen luurangon kuva edestä ja takaa. Harmi että hän on vienyt menneessään  loput persoonallisesti nimikoimansa oppikirjat. Mies oli siis tosiaan vetäny kirjojen selkämykset irti ja antanut kirjoille osuvammat nimet. Olen myös saanut oman ääneni kuuluviin (vaikka alakerran ostarin marketin lastaus- purku sitä toki hitusen vaimentaakin): tilasin jouluna PEILIT kaikkiin huoneisiin. Peilejä oli lopulta tullut kuitenkin vain YKSI, Vantaan kuntatalous kun nyt on niiiin tiukoilla. Itse olen tottunut oman naamani ihailun ohessa käyttämään peiliä myös potilastyössä: katsellaan miten halpaantunut suupieli roikkuu ja tollasta. Vähän peilijudusta saamaani tyydytystä himmentää se, ett se on asennettu hanan ja paprutelineen päälle niin ett alareuna on 185 cm korkeudessa. Tosin ei tee huonoo ottaa väliin muutama POMPPU. Olen onnistunut näkemään jo monta kertaa vilauksen otsatukastani : )

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Älypään jouluvisat ovat täällä!

  10.12.2021

  Pitkään odotetu Jouluvisa ja Joululaulut-visa ovat vihdoin täällä!

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

Lue lisää tiedotteita