Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 176 kpl
 • Kunhan päivittelen27.8.2013 klo 01:02

  vanhaa blogiani, joka ollut nyt 3 vuotta tauolla. Enpä muista enää edes noita lasteni lukihäröjäkään, joita mainostan tuossa edellä. Muistan ihan eri tarinat: niinko sen että tytöllä oli maatuskanukke, josta toinen puoli katosi. Lapsi siihen: jäljelle jäi vain tuska! Myöhemmin toinen puolikaskin onneksi löytyi. Tai kun lapsi kysyi, montako annosta tätä Pendolinoa saa ottaa, ottaessaan astman avaavaa Ventolinea

  Pojan luki tuottanut muutaman legendaarisen lausahduksen ja 2h lisäaikaa yo-kokeisiin. Tyttö tullee seuraamaan veljensä vanavedessä tuossakin. Öisen kiiltoradan (kiitorata) ja merilettujen (verilettujen veretön pikkuveli) rinnalle sisko tuottanut viime aikoina huikeita oivalluksia kuten stringleaderit (luojan kiitos noilla tyttösillä on melko reippaankokoiset pöksyt sentään, sen verran minäkin olen helman alle vilkaissut).


 • Rajapyykkejä14.11.2010 klo 11:40

  Idea oli lopettaa blogin lisäksi myös pelit jonkin etapin kohdalla: ensin se oli kun olen saanut kaikki enkut 22500:aan ja top kolmoseen ja sitten se oli ett 50000 peliä ja saa riittää. Nyt nuo molemmat täyttyivät viime viikolla : )

  Olin viime viikolla myös kipeämpi kuin vuosiin: sterptoangiina megapenisilliinein, laryngiitti ja ehdoton puhekielto, bronkiitti ja sen mukana astmalääkitys päällä. Mitä muutakaan noin sairas ihminen voisi tehdä kuin pelata? Lukeakaan ei jaksanut tai siis no luin mä toki muutaman kirjan kuten Saramagon upean Kertomus sokeudesta ja kiinalaisen rakastava Pienen punaisen kirjan rakastavaisille, pervohkon Yksityisiä iloja.. huono sairastaja kun olen.

  Kalkuloin myös että 50000 peliä 4 vuodessa tekee 35 peliä päivässä ja tuo huolettaakin minua eniten. Onhan väliin viikkoja jolloin olen campingissa totally unplugged ja tänäkin vuonna olen ollut ainakin kymmenen kertaa jossain ulkomailla viikon pätkän koneetta, jolloin päivän pelimäärän täytyy ajoin olla isompikin. Noo, huolettaa on ehkä vähän voimakas sana. Tiedänpähän mistä ottaisin lisätunnin vuorokauteen, jos tarve olisi. Ei tosin ole. Mulla ei arjessa juuri koskaan kiire. Siitä yksinhuoltajana ja lääkärinä osaan olla kyllä kiitollinen, että elämä pyörii ilman turhaa hosua. Saadakseni elämään edes vähän vauhtia ja kiireen tuntua, mun on siis ilmeisesti yhä edelleen pelattava näitä pelejä :D


 • Kamalinta pelillisesti on6.5.2010 klo 16:40

  että mikäli en pelaa lainkaan, sijoitukseni tähtilistalla kohoavat. Ny lähdössä reissuun, jolloin ilmeisesti lähipäivinä pääsen takasin 5tähdistöön..


 • Kauden avaus5.5.2010 klo 23:19

  Lintsillä vappupäivänä. Poika kasvanu fyysisestikin ulos laitteista joissa 195 cm pituusraja. Tytön into senkun kasvanu kaikkia VATKAIMIA kohtaan. Joten veli vie siskonsa ensimmäiseksi Linnunrataan, jossa sisko ITKEE! Mulla äitinä paha mieli. Poika oli kaiken lisäksi pitäny toista kättä tytön silmillä ja toista suun päällä. Kysyin tytöltä huolissani, ett "jäikö sulle nyt tästä TRAUMA?". Johon tyttö, ett "JÄI". Hetken päästä: "Äiti, mikä muuten on trauma?"


 • Mihin avaruus loppuu?12.3.2010 klo 16:53

  Ässään. Tyttö tasoitti tänään. Ehdin jo alkaa luennon äärettömästä ja loputtomasta. Eläköön lapset!


 • Hävityksen kauhistus tai Astioiden palautus11.3.2010 klo 23:06

  Ollu vähä taukoo kirjottelus. On se facebook ja väliin ideoin ihan muita juttuja perinteisesti paperille. Ollu eroja ja suruja niinko mulla aina.

  Tänään oli hetken sellane lapsellinen ilo, kun tyttö kerto ett sen kaveri on menny rippikouluun. Vähä ihmettelin ett Hetahan on vasta yhdeksän. Ja ett ai ne kuuluu kirkkoonkin.. joho tyttö ett eiku trikkikouluun. Mä siihe ett onkoha tuo Puksun taidetaloll ja ett onkoha sirkusakrobatiaa vaiko enempi taikatemppuja, joho tyttö, ett enkö mä ymmärrä. Siis sitä balettii, mutta niillä hauskoilla kengillä josta lähtee ääni. Juma, likka tarkotti steppiä! Voi mua ku molemmilla lapsilla pitää olla luki niinkö hmm.. isällään? tai sitt ne on vain yhtä adhd kuin minä eikä keskity sanomisiinsa: tyttökin touhotti tässä ihan hiljan bensiksen ravintolassa lautasiaan astoiden pelastukseen. 


 • Baarissa27.10.2009 klo 20:27

  En ole kummoinenkaan bilehile. Baareissa viinahöyryiset setämiehet käyvät hermonpäälle ja tanzziloissa oma olo on nolo kun tanssivät poijjat voisivat olla omia lapsiani, elleivät olisi niin kovin vietnamilaisia. Josta syystä menen mielelläni baariin talviaikaan siirryttäessä. Saan näin hukkaamani tunnin takaisin. Tuosta viime lauantaisesta tunnista mieleen parhaiten ovat jääneet iskurepliikkien top3:n  jonkinasteinen uusiutuminen tai päivitys: Hei, Optikko, (siis olenhan minä rikkiviisaan näköne jos kuka), etkö sä tosiaan tiedä mikä on Fibonaccin lukujono (väitin kiven kovaan F. olevan hahmo Prison breakissa, savolainen kun olen). Toinen kestomagneetti on mun olkapään kompassi, kahdesti jos ei jo kolmasti olen saanu kuulla, olenks mä kovastikin hukassa tai ett mä ett tajuunks mä ett mun tatska toimii vain istuma-asennossa?


 • Mutta äiti13.10.2009 klo 18:42

  sehän on vain pixelimössöä totesi poika äidilleen kun äidiltä nappaistiin  pois tähden puolikas. Mutt ny ne antoi sen takas. Ilmeisesti mun pidää pelata mooonta Advance enkkuu 15tontun keskiarvolla? Taidan killua siis myös sijapaikalla 15 hela tiden.


 • Kumma(l)lista10.10.2009 klo 10:24

  1. Obaman Nobel. Joo hyvä saada työlleen kannustusta. Itse ollu herkästi sellainen, ett isojen odotusten edessä, on tahtonu saranat polvissa taittaa.  Kiitos maistunu paremmalta vasta maalissa.

  2. Tyttö tuli aamulla kysymään, ett onks Aleksis Kivi kuollu? Minä siihen ett siellähä se Nurmijärven kyläs asustaa tuppeensahatus lautapirtissään.. Poika ilmeisesti oikoi siskolleen asioiden todellisen laidan. Minä elän!

  3. Ristiretket fb:ss jatkuvat. Löysin eiles rippipappini (vuodelta 85) kaverini sivulta. Ollaan nyt kaverit, vaikken minä ole enää 2kytvuoteen ollut evluttikaan. Mutta eipä ollut pappikaan. Tosin oli paluusuuntaamassa kirkkoon.


 • Herta Muller8.10.2009 klo 22:00

  on voittanu Nobelin kirjallisuuspalkinnon tänä vuonna. Mulle kirjallisuus  on ollu aina pelejä isompi hobby ja hyllys nyt jo valmiiksi 2/3 Hertan suomennetuista romaaneista (Matala maa ja Ihminen on iso fasaani). Kuinka suuri harrastus kirjallisuus voi olla 5 tähden ja 4kyttuhannen pelin naiselle?? (Niin suuri ettei muuttamista voi harkita kevyin perustein eikä ilman 150 isoa muuttolaatikkoa...)


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita