Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kunhan päivittelen27.8.2013 klo 01:02

  vanhaa blogiani, joka ollut nyt 3 vuotta tauolla. Enpä muista enää edes noita lasteni lukihäröjäkään, joita mainostan tuossa edellä. Muistan ihan eri tarinat: niinko sen että tytöllä oli maatuskanukke, josta toinen puoli katosi. Lapsi siihen: jäljelle jäi vain tuska! Myöhemmin toinen puolikaskin onneksi löytyi. Tai kun lapsi kysyi, montako annosta tätä Pendolinoa saa ottaa, ottaessaan astman avaavaa Ventolinea

  Pojan luki tuottanut muutaman legendaarisen lausahduksen ja 2h lisäaikaa yo-kokeisiin. Tyttö tullee seuraamaan veljensä vanavedessä tuossakin. Öisen kiiltoradan (kiitorata) ja merilettujen (verilettujen veretön pikkuveli) rinnalle sisko tuottanut viime aikoina huikeita oivalluksia kuten stringleaderit (luojan kiitos noilla tyttösillä on melko reippaankokoiset pöksyt sentään, sen verran minäkin olen helman alle vilkaissut).

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita