Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kumma(l)lista10.10.2009 klo 10:24

  1. Obaman Nobel. Joo hyvä saada työlleen kannustusta. Itse ollu herkästi sellainen, ett isojen odotusten edessä, on tahtonu saranat polvissa taittaa.  Kiitos maistunu paremmalta vasta maalissa.

  2. Tyttö tuli aamulla kysymään, ett onks Aleksis Kivi kuollu? Minä siihen ett siellähä se Nurmijärven kyläs asustaa tuppeensahatus lautapirtissään.. Poika ilmeisesti oikoi siskolleen asioiden todellisen laidan. Minä elän!

  3. Ristiretket fb:ss jatkuvat. Löysin eiles rippipappini (vuodelta 85) kaverini sivulta. Ollaan nyt kaverit, vaikken minä ole enää 2kytvuoteen ollut evluttikaan. Mutta eipä ollut pappikaan. Tosin oli paluusuuntaamassa kirkkoon.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita