Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 176 kpl
 • Ja hyvänen sentään6.10.2009 klo 23:14

  ja minkä tähden, oon viiden tähden : )) Kiitos! Niin ja tost edellisest puuttu kohta VIISI (5) mutt se on nyt näiss tähdis (vaik olikin jälleen kerran sattuman satumaa koko juttu)


 • Voi mä oon unohtanu6.10.2009 klo 23:10

  päivittää blogii, vaikka mun sisko lukee tätä. Halluisin silti ett se olis fb:ss niinko mä. Mutt ei se mee sinne. Joten kerron sissolle kymmenen ekaks mieleen tulevaa asiaa:

  1. Minna Canthin lukion luokkakokous on Kuopion klubill ens la, jaksettava ajaa Kuopioon pe, vaikka päivystyskin neljään. 2. Petrullilla oli kokkikoulu tänään, on eka seurakunnallinen juttu johon pakanallisen perheeni tenava saanut osallistua. 3. Osku rakennellu radio-ohjattaviaan entiseen malliin, käy myös ahkeraa kirjeenvaihtoa keksinnöistään Nokian suuntaan, en ymmärrä patenttipapereista paljo p****akaan. 4. Mä ollu psykiatrian koulutukses tän viikkoo, eniten sain irti Hannu Lauerman luennosta aggressiivisen potilaan kohtaamisesta. 6. Kävin Tallinassa pe-su, tuli korjattua kaikki tanssikengät ja ostettua syksyn juhlien viinit. 7. Olin lenkillä eiles ja juoksin Lääkärikympin syyskuussa kuten joka vuos. Olin myös vika niinko joka vuos 2 min. kierrosvauhdilla. 8. Olin kampaajalla just kun sisso illall tekstas. 9. Huomenn on päivystys 08.. uuh 10. Nyt pyykit narulle ja nukkuun: Luen sänkys Nicola Barkerin: Apposen avoinna, jossa on kaksi miestä, joilla  on sama elämä, vaikka ovat eri ihmisiä. Putoan kyydistä tämän tästä ja luen sitt väliin jotain arabinaisen paljastuksia, jotka eivät unia pilaa, vaan pikemminkin värittävät vain : )

  Ai niin, oon ollu peleissä huono, paisti että oon English Advancen kuukausikakkonen tuloksella 22394.


 • Turkiss 8-16.8.0916.8.2009 klo 05:05

  Ollu tosiaan paisteessa vikan viikon ennen koulujen alkua. Ny takas täällä pakkasessa: ulkona +8, Alanyan yöt olivat +37 ja päivät +45. Huoneilmastoinnin lisäksi hotelli tarjosi toisen piristävän judun: yletv1:n lähetykset satelliitin kautta. Ei tarvinnu käkkiä netissä uutisia lukemassa. On siinä tosin se haittapuolensa ett olen pudonnut peleissä ny pistesijoille : (


 • Tyttö opetellut14.7.2009 klo 20:09

  peilin edessä viheltään. Ny kuitenkin eilen kysyi huolissaan, josko meistä tulossa kovastikin köyhiä, kun ystävänsä Aleksi (Aleksei) oli sanonut ett viheltely köyhdyttää. Kesti aikansa ennen kuin hokasin, ett poika oli tarkoittanu sanontaa ett se mikä laulaen tulee, viheltäen menee.  Vakuutin ett  taloutemme jokainen euro tullu kituuttamalla ja raatamalla, eikä siksi myöskään pelkän vihellyksen voimalla taatusti katoaisi. Ny mietin niitä kaikkia muita sanontoja kuten se parhaiten nauraa, joka toiselle kuoppaa kaivaa vai mitenkäkö ne nyt oikein menivät..


 • Sananmuunnoksia ja muuta säläpälää13.7.2009 klo 19:53

  Pelasin sana-arvausta ja ihmettelin ja ihastelin jälleen suomen kielen kauneutta: tuli pirtelöä, järistystä, röyhtäystä ja järkälettä. Suomalaiset sanat, jopa lyhyet, ovat usein vaikeammin arvattavia kuin latinasta tai anglosta lainatut. Hehhee, tosin onhan enkut peleinäkin helpompia kuin finskit. Shouldn't admit that indeed.

  Tänä kesänä olen ihastellut jälleen mainosmiesten sanaleikkejä esim. vaikka eniromaista-kampanjaa, homman erinomaisuus tulee mainoksissa mukavasti kuluttajalle. Mun kestosuosikkeja ovat myös nämä rillikauppojen oivallukset: Jos ei nähdä, niin törmäillään tai vaikka ihan tuo elämä on näkemisen arvoinen. Tosin tykkäsin minä siitä romanttisesta Amelie-mainoksestakin, jossa poika löysi tytön vasta kun älysi pistää rillit päähänsä ja pyyhkiä huurut, vaikkei siinä mit koukkua ollutkaan.. Myös kirjakaupoilla usein mukavia mainoslauseita kuten meillä lukemattomia kirjoja. Tykkään noista 2oismerkityksistä. Taidan mennäkin partsille hetkeksi lukemaan kirjaa, hillitön paahtaja kun olen : )


 • On the road21.6.2009 klo 22:12

  En kerro Juhannuksesta midä. Mulla perhe ja suku sitä mieltä ett oon hölömö, kun jakelen kuviani ja itseäni tällä foorumilla ja nuamakirjass, kute ne sinnikkäästi pöndellä facebookii tituleeraa. Jote kerron sitt ett ajoin sinne ja takas vitostietä sen 800 kilometriä. Menomatkalla kävi kuten mulle ylleensäkin. Pää alko pilkkiä ja oli pakko mennä rampille takapaksiin nukkumaan. Siitä auton ohi meni nuorisoo ja polliisi, mutt kukaan ei häirinny. Lapset oli jostain ihmeen syystä juosseet nukkuaikani sukkasillaan nurtsilla, niistä sukista ei saa pukimia enää keittämälläkään.

  Olin  hiljan neurologisess unilääketieteen seminaarissa, jossa mulle opetettiin ett siinä vaiheessa kun pää pilkkii, ihminen on jo käytännössä nukkunut 5-10 sekuntia. Se on paljo liikenteessä. Se oli aika paljo siinä seminaarissakin, Hublin tai se toinen hebeli katto mua vihasesti, koska multa kolahti otsa pöytään ja istuin sentään 2. rivissä. Mun kaltaiselle kuskille elinehto on tiedostaa asian vakavuus. Ja siksipä minä automatkoillani nukun rampeilla ja markettien takapihoilla. Viisaat proffat opettaneet myös ett mun hyvä välttää vakionopeudensäätöö, sekin lisänny hypersomnisten onnettomuuksia. Ja mulla varmaan gps:kin: "aja suoraan tätä tietä kolme sataa kolmekymmentä viiiisi kilometriä" ja sitt ei sanaakaan kolmeen neljään tuntiin! En aja myöskään pimeässä enkä talvella. En kuuntele autossa Loirin Ivaloa ja Inaria enkä Norah Jonesia, ovat mulle niiiiin unimusaa.

  Paluumatka oli vieläkin haastellisempi. Ajaa yksin 4 sataa kilometriä. Mutt mulla oli 4 varikkokäynnin taktiikka, harkitut hitaat hiilarit ja muutama puhelu mökkikuntiin ja näillä selevisin turvallisesti himaan.


 • Mikkelissä minäkin saisin21.6.2009 klo 21:59

  huomiota. Ja sain. Ihme juttu. Pidin taukoa Vitostien ruuhkista. Siisti viiskymppinen mies tuli pyytämään mua ryyppyseuraksi, oli iha selevinpäin ja kello oli keskipäivä. Naaratti. Edellisen kerrankin kesällä kun pysähdyin Mikkelissä, tapahtui ihan sama. Tuli olo, ett oli varmaan sama tyyppikin, torinkulman hullu iskijä! Kehä3:n sisäpuolella mennään kuppilaan ja takas vuoskausia ja sanotaan korkeintaan pokelle hei. Pöndellä kaikki on toisin.


 • How to stop living and16.6.2009 klo 17:56

  start worrying? Mainio nimi Traumatologian oppikirjalle! Olen kesäevakossa 10 viikkoa viereisellä asemalla. Edustan puolta oman asemani lääkäreistä: vedän vastaanottoo, ehkistä, päivystän ja olen pomo. Aiemmasta poiketen olen sentään saanut asiallisen työhuoneen. Hiljan eläköitynyt filmifriikki kolleega on päällystänyt etuseinän pikkuruisilla Hollywoodin kulta-ajan filmien mainoksilla, takaseinällä on keskiaikainen luurangon kuva edestä ja takaa. Harmi että hän on vienyt menneessään  loput persoonallisesti nimikoimansa oppikirjat. Mies oli siis tosiaan vetäny kirjojen selkämykset irti ja antanut kirjoille osuvammat nimet. Olen myös saanut oman ääneni kuuluviin (vaikka alakerran ostarin marketin lastaus- purku sitä toki hitusen vaimentaakin): tilasin jouluna PEILIT kaikkiin huoneisiin. Peilejä oli lopulta tullut kuitenkin vain YKSI, Vantaan kuntatalous kun nyt on niiiin tiukoilla. Itse olen tottunut oman naamani ihailun ohessa käyttämään peiliä myös potilastyössä: katsellaan miten halpaantunut suupieli roikkuu ja tollasta. Vähän peilijudusta saamaani tyydytystä himmentää se, ett se on asennettu hanan ja paprutelineen päälle niin ett alareuna on 185 cm korkeudessa. Tosin ei tee huonoo ottaa väliin muutama POMPPU. Olen onnistunut näkemään jo monta kertaa vilauksen otsatukastani : )


 • Kielon päivä on14.6.2009 klo 23:09

  mun pikkuveljen synttäri. Jaakko täytti tänään 37. Päivän kunniaksi sain kuvattua esikoisen kanssa kouluun kerättävän kasviston valmiiksi jo viikkoa ennen juhannusta. Otettiin siihen Kielon pvän kunniaksi myös kielo. Tajuaakohan ope ajoituksen hienouden?


 • Loutrakis 1-8.6.092.6.2009 klo 16:24

  Luulin ett saisin tauon pelaamiseenkin, mutt kun ei, taalla kuuma kuin Turkis elokuussa. Mun nahkalla siesta-aika pysyteltava visusti respan koneella : ) Mutt muute. Lasten iloinen hihkunta kuuluu altailta ja isselta arkihuolet jo unhottuneet. Ja onnex ei oltu siina toisessa koneessa joka kippas mereen Brasilian edustalla : (


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita