Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 176 kpl
 • 2 turhinta asiakirjaa11.6.2007 klo 17:47

  1. Passi, josta ensimmäinen sivu irti. 2. Ajokortti, joka kulunu puhki sukunimen kohdalta. Minulla ilo omistaa molemmat. Sopivat huonosti  yhteen mamin liikkuvan luonteen ja harrasteiden kanssa. Tosin tykkään saada aikaan juttua neuvonpitoo ja yleistä hämminkiä rajoilla ja satamissa.

  Enivei, nyt otettu uudet kuvat ja pantu pahvit vireille. Fotoliikkeessä sanoin ett voisin samaan syssyyn kai mennä naimisiinkin ja vaihtaa sukunimeä. Kuvaaja katsoi vähä kieroon, mutt mami tiukasti suoraan ilman hymynhäivää, tosissaan. Sanomattakin selvää, ett lapsia nolotti.
 • Back in business..9.6.2007 klo 13:52

  Hanna is back. Aurinko pehmentänyt pään, ei pääse viikkolistalle ei.. Ihana ihana loma, tuliaisina melanoma, the poet ia back, too. Hei, meidän surkeess lähiöss puistoblues, kaupunginosan oma poika Dave Lindholm soittaa ja laulaa, mami kipaisee kuulolle.
 • Out of office 01-08060731.5.2007 klo 18:33

  Perinteinen koulunpäätöspvä. Mami jää lomalle, ottaa lapset pois laitoksista ja pakkaa kassit. Minotauruksen metsästystä on the Crete Island ja silleen. Mitä muuta peliongelmaiselle tarjolla? Respan netti, pingis, pelihallit, allasbaarin tietovisa, kestolotto?? Mami heittää matkalaukkuun pelikortit, neljänsuoran, unon : )
 • Juhlatunnelmaa29.5.2007 klo 17:40

  Juniori täytti tänään 6v. Esikoinen taitaa mennäkin sitt jo armeijaan.. tai no niin toss kai olis väliss vielä rippikoulukin, mutt kun ei olla evlutteja. Duunia jäljellä 2 pv. Sää helteinen ja kostee. Paha painaa räkäpäivystystä, mutt on pakko. Ny onneks sellainen jonotilanne ett kippeet on aikaansa odotellessa parantuneet ja akuutit katsoneet ett sää liika hyvä sairastamiseen ja siirtyneet päivystään itse mökille ja Hietsuun. Meitsi katoaa toistaiseksi lomille. Eli Kreetalta hakeen pohjaväriä ja siitä sitt kotimaisille rantsuille ja campingiin.

 • Maailma kylässä 26-27.5.0726.5.2007 klo 18:38

  Meillä Kaisaniemessä kuten joka toukokuu. Tänään todella sateinen päivä, kenttä kuravellinä, piti säästää afromekko huomiseen. Ihana tapahtuma joka tapauksessa, kulttuurien uskontojen musiikin sekamelskaa. Mussa aina ollu etnohenkee. Aina mieli lähtee avustusjärjestöjen mukaan. Mennään uudestaan su. Saa muksut jammata skan tahdissa.
 • Härnä25.5.2007 klo 15:51

  Listakaveri kävi kylässä. Tehtiin vaihtokauppaa. Minä annoin sille Ruotsin aluevesiltä tuodut nuuskat ja asiaankuuluvat ammatilliset nuhteet. Hää antoi minulle räkätaudin, joku inha virus kolottaa yskittää pärskittää nyt. Pyörä oli kyllä makee. Taloyhtiön mummotkin tunnistaa HD:n äänen vaikka kuori olikin muuta. Ny kerättävä lapset autoon pihamaalta ja kunnan hoitolaitoksista ja suunnattava työkaverin kotiin. Terkan väki tapaa pari kertaa vuodessa. Toivottavasti ei oo puutarhajuhla. Mulla varmaan lämpöö.
 • Tukholmassa 18-20.5.0720.5.2007 klo 18:09

  Kas enpä ollu kahteen vuoteen käyny. Parasta hmm.. rento tunnelma, Design torget Sergelin torin alla. Uskovaiset konsertoi, melkein aina muulloin ollu joku mielenosoitus, haa niistäkin tykkään. Kävin Kirjailijatalolla, ihana sisäpiha helvetillisen Drottningsgatanin toisessa päässä. Hyviä kirkkoja pitää sadetta. Poika ystävystyi miimikon kanssa. Tyttö kävi humpalla ja pihvilässä. Mammutti ja mummeli paransivat maailmaa punkkulasin takaa ja paranihan se.
 • Taidan toistaa itseäni17.5.2007 klo 22:08

  Lenkiltä saunaan ja sitärataa. Juostiin Viikin maa- ja metsätaloustieteellisen koetilalla, lehmät ulkona, vuohet sisätiloissa. Pellot oraalla, nähtiin töyhtöhyyppäkin.
  Huomenna duunia ja illalla risteilylle. Pari viikkoa ja alkaa loma,
  mulla yhä kuun vaihteessa kuten koulukkailla.
 • Hunajata15.5.2007 klo 22:00

  Tänä iltana metsästetään haavilla ampiaista, kurjaa on : ( Naapurin lapsia pyörinyt himassa kuten tätä nykyä melkein joka ilta. Illalla tsekattava nuppiluku, vaikka vain kerran yksi ylimääräinen jäänyt. Meillä hyvä kotiruoka, ei eineksiä! Pojan kanss kruisailtiin matkasivuilla: ostettiin Tukholman risteily ja Kreetan matka, kivaa on :) Vauhdikas rauhaton päivä (ja kohta mamma rahatonkin).
 • Noi voi sun Hanna13.5.2007 klo 09:53

  Viisumenestys jäi liki odotettua huonommaksi : ( Hanna suoriutui kyllä tehtävästä mallikkaasti, upea tyttö on. Jos sitä nyt jostain syyttää voi, niin noista lyriikoista, joissa se kai osallisena oli. Ei ne mantereellakaan jaksa kuunnella pettämisestä ja 2naismoralismista, mieluummiin vaikka pelkää shake it:ia tai sitt demoneist enkeleist rukouksist ja ilosesti. No ainakin kotiinpäinvetäminen jakautu tasan..

  Hyvää Äitienpäivää kaikille Älypään Äideille! Mullakin päivä juhlaksi muuttuu kun oma jälkipolvi palaa kotiin isältään puoliltapäivin : )

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita