Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Noi voi sun Hanna13.5.2007 klo 09:53

  Viisumenestys jäi liki odotettua huonommaksi : ( Hanna suoriutui kyllä tehtävästä mallikkaasti, upea tyttö on. Jos sitä nyt jostain syyttää voi, niin noista lyriikoista, joissa se kai osallisena oli. Ei ne mantereellakaan jaksa kuunnella pettämisestä ja 2naismoralismista, mieluummiin vaikka pelkää shake it:ia tai sitt demoneist enkeleist rukouksist ja ilosesti. No ainakin kotiinpäinvetäminen jakautu tasan..

  Hyvää Äitienpäivää kaikille Älypään Äideille! Mullakin päivä juhlaksi muuttuu kun oma jälkipolvi palaa kotiin isältään puoliltapäivin : )

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Älypään jouluvisat ovat täällä!

  10.12.2021

  Pitkään odotetu Jouluvisa ja Joululaulut-visa ovat vihdoin täällä!

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

Lue lisää tiedotteita