Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Hävityksen kauhistus tai Astioiden palautus11.3.2010 klo 23:06

  Ollu vähä taukoo kirjottelus. On se facebook ja väliin ideoin ihan muita juttuja perinteisesti paperille. Ollu eroja ja suruja niinko mulla aina.

  Tänään oli hetken sellane lapsellinen ilo, kun tyttö kerto ett sen kaveri on menny rippikouluun. Vähä ihmettelin ett Hetahan on vasta yhdeksän. Ja ett ai ne kuuluu kirkkoonkin.. joho tyttö ett eiku trikkikouluun. Mä siihe ett onkoha tuo Puksun taidetaloll ja ett onkoha sirkusakrobatiaa vaiko enempi taikatemppuja, joho tyttö, ett enkö mä ymmärrä. Siis sitä balettii, mutta niillä hauskoilla kengillä josta lähtee ääni. Juma, likka tarkotti steppiä! Voi mua ku molemmilla lapsilla pitää olla luki niinkö hmm.. isällään? tai sitt ne on vain yhtä adhd kuin minä eikä keskity sanomisiinsa: tyttökin touhotti tässä ihan hiljan bensiksen ravintolassa lautasiaan astoiden pelastukseen. 

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita