Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Rajapyykkejä14.11.2010 klo 11:40

  Idea oli lopettaa blogin lisäksi myös pelit jonkin etapin kohdalla: ensin se oli kun olen saanut kaikki enkut 22500:aan ja top kolmoseen ja sitten se oli ett 50000 peliä ja saa riittää. Nyt nuo molemmat täyttyivät viime viikolla : )

  Olin viime viikolla myös kipeämpi kuin vuosiin: sterptoangiina megapenisilliinein, laryngiitti ja ehdoton puhekielto, bronkiitti ja sen mukana astmalääkitys päällä. Mitä muutakaan noin sairas ihminen voisi tehdä kuin pelata? Lukeakaan ei jaksanut tai siis no luin mä toki muutaman kirjan kuten Saramagon upean Kertomus sokeudesta ja kiinalaisen rakastava Pienen punaisen kirjan rakastavaisille, pervohkon Yksityisiä iloja.. huono sairastaja kun olen.

  Kalkuloin myös että 50000 peliä 4 vuodessa tekee 35 peliä päivässä ja tuo huolettaakin minua eniten. Onhan väliin viikkoja jolloin olen campingissa totally unplugged ja tänäkin vuonna olen ollut ainakin kymmenen kertaa jossain ulkomailla viikon pätkän koneetta, jolloin päivän pelimäärän täytyy ajoin olla isompikin. Noo, huolettaa on ehkä vähän voimakas sana. Tiedänpähän mistä ottaisin lisätunnin vuorokauteen, jos tarve olisi. Ei tosin ole. Mulla ei arjessa juuri koskaan kiire. Siitä yksinhuoltajana ja lääkärinä osaan olla kyllä kiitollinen, että elämä pyörii ilman turhaa hosua. Saadakseni elämään edes vähän vauhtia ja kiireen tuntua, mun on siis ilmeisesti yhä edelleen pelattava näitä pelejä :D

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita