Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Baarissa27.10.2009 klo 20:27

  En ole kummoinenkaan bilehile. Baareissa viinahöyryiset setämiehet käyvät hermonpäälle ja tanzziloissa oma olo on nolo kun tanssivät poijjat voisivat olla omia lapsiani, elleivät olisi niin kovin vietnamilaisia. Josta syystä menen mielelläni baariin talviaikaan siirryttäessä. Saan näin hukkaamani tunnin takaisin. Tuosta viime lauantaisesta tunnista mieleen parhaiten ovat jääneet iskurepliikkien top3:n  jonkinasteinen uusiutuminen tai päivitys: Hei, Optikko, (siis olenhan minä rikkiviisaan näköne jos kuka), etkö sä tosiaan tiedä mikä on Fibonaccin lukujono (väitin kiven kovaan F. olevan hahmo Prison breakissa, savolainen kun olen). Toinen kestomagneetti on mun olkapään kompassi, kahdesti jos ei jo kolmasti olen saanu kuulla, olenks mä kovastikin hukassa tai ett mä ett tajuunks mä ett mun tatska toimii vain istuma-asennossa?

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita