Blogin nimi: Ajoittaisia ajatuksia

Blogi aloitettu: 2.4.2008
Blogimerkintöjä: 9 kpl
Avainsanat: Tietokilpailut kpl
 • Oikein hyvää ja rauhallista Joulua23.12.2009 klo 12:37  Kommentoi (0)

  ja hauskkaa uutta vuotta ja parempaa pelivuotta 2010

   

  Mikael


 • Sinuhessa23.3.2009 klo 07:59  Kommentoi (0)

  Lisää uusia kysymyksiä runsaasti. Menkäähän kokeilemaan ja tekemään uusia ennätyksiä. Master L teki kysymykset. <3 Kiitos hänelle.


 • Torstaina5.3.2009 klo 14:13  Kommentoi (0)

  Luin jonkun toisen blogista juuri, että ennen sattui ja tapahtui, nyt enää pääasiassa sattuu ja mihin ei satu ei enää toimikkaan.

  Ikää tuli viikonloppuna lisää ja toi aika tuntuu olevan melko lähellä. No kyllä vielä kaikenlaista tapahtuukin ja tiistaina sattui lentopallopelissä nilkkaan. Se on nyt tukisiteessä.

  Jos näen tänään tyttöystäväni olen onnellinen, jos en näe olen yksinäinen. Rakastan sitä naista ja sekin sattuu välillä. Ja välillä vielä tapahtuukin.


 • Master L27.2.2009 klo 13:00  Kommentoi (0)

  On laatinut Sinuhe -yhteisövisaan uusia hyviä, haastavia kysymyksiä. Käykääpä kokeilemassa. Lukekaa Sinuhe ja sen päälle Unio Mystico. Siinä on reilut 1000 sivua Waltaria ensi hätään.....


 • JOulunaikaa22.12.2008 klo 11:50  Kommentoi (0)

  Oikein hyvää joulua ja Uutta vuotta 2009 kaikille

  Tässä Heli Laaksosen ajatuksia joulusta

   

  Joulupatja eli
  ohje kummottos viätetä hiano joulu
  Joulupatja o mu omakeksimä perinne,
  mink mää tahtoissin lanseerat niil ihmisil, ketkä tahto viättä lepojoulu.
  Joulupatja tehrä nii, et jouluaattoaamun sänkyst raahata patja keskel olohuane lattia peittoines tyynyines päivines.

   

  Ympärs asetella ruakka (mitä ei ol itte tehty vaa myyjäisist ostettu taik jonku ahkeran jouluihmisen laittama), namei ja uussi kirjoi ja mitä muit paketei onka sattu saama.Siäl peito al sit maatta uuttevuatte saak, käännetä välil kirja sivui taik kylkke ja ojennella kätt kohren konvehtei. Viarai ei saa tul käymä, eikä itte kuulu käyrä missä.

  Ei ol väli onk yksinäine, pariline taik perheline - joulupatja o joustavaratkaisu. Ko siit nousse, o niin kyllästyny makkamisse ja niin täys työntouhu ja toiminna ilo, et sitä riittä pitkäl kevässe.

   

   


 • Sinuhe22.9.2008 klo 09:32  Kommentoi (0)

  yhteisövisaan tullut paljon uusia kysymyksiä. Kiitos E-LS niistä. Käykäähän pelaamassa Waltarin 100 vuotisjuhlien kunniaksi....


 • Lomalta paluun...28.7.2008 klo 10:48  Kommentoi (0)

  ..rankka hetki on koittanut. Kivaa oli ja seuraava loma on jo kuukauden päästä. Viikko tiedossa, pitäisi keksiä vain kohde minne silloin lähtisin.

  Lomalla en pelannut juuri ollenkaan..tähden puolikaskin oli hävinnyt. Mutta Vertailuvisassa pääsin heti tänään kk-listalle asti. Kyllä se siitä taas lähtee, seuraavaksi Brändin kimpuun. Hyvää kesänjatkoa Äliskavereilleni...


 • Kesälomalle27.6.2008 klo 07:52  Kommentoi (0)

  Pistän aivonrippeeni narikkaan 4 viikoksi ja jään kesälomalle. Ei töitä ollenkaan ja Älypäätäkin varmaan hyvin vähän. Ikävä tulee hyviä kavereitani täällä ja Vertailuvisaa ;DDD
  . Tulee mahtava loma.


 • Sinuhe egyptiläinen2.4.2008 klo 22:20  Kommentoi (0)

  Tein just uuden yhteisövisan.Menkää kokeilemaan kaikki kirjallisuudesta, Mika Waltarista, Sinuhe egyptiläisestä kiinnostuneet. Ja jos oikein on kiinnostunut asiasta niin ehdottele uusia kysymyksiä, niitä ei ole vielä liiaksi asti siellä.
  Antakaa muutenkin kommentteja ja rakentavaa kritiikkiä.


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita