Blogin nimi: Ajoittaisia ajatuksia

Blogi aloitettu: 2.4.2008
Blogimerkintöjä: 1 kpl
Avainsanat: Tietokilpailut kpl
 • Lomalta paluun...28.7.2008 klo 10:48

  ..rankka hetki on koittanut. Kivaa oli ja seuraava loma on jo kuukauden päästä. Viikko tiedossa, pitäisi keksiä vain kohde minne silloin lähtisin.

  Lomalla en pelannut juuri ollenkaan..tähden puolikaskin oli hävinnyt. Mutta Vertailuvisassa pääsin heti tänään kk-listalle asti. Kyllä se siitä taas lähtee, seuraavaksi Brändin kimpuun. Hyvää kesänjatkoa Äliskavereilleni...

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita