Blogin nimi: Ajoittaisia ajatuksia

Blogi aloitettu: 2.4.2008
Blogimerkintöjä: 1 kpl
Avainsanat: Tietokilpailut kpl
 • Torstaina5.3.2009 klo 14:13

  Luin jonkun toisen blogista juuri, että ennen sattui ja tapahtui, nyt enää pääasiassa sattuu ja mihin ei satu ei enää toimikkaan.

  Ikää tuli viikonloppuna lisää ja toi aika tuntuu olevan melko lähellä. No kyllä vielä kaikenlaista tapahtuukin ja tiistaina sattui lentopallopelissä nilkkaan. Se on nyt tukisiteessä.

  Jos näen tänään tyttöystäväni olen onnellinen, jos en näe olen yksinäinen. Rakastan sitä naista ja sekin sattuu välillä. Ja välillä vielä tapahtuukin.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita