Stadi

Arvostele peli:

Yhteisössä on 108 jäsentä. Listalle vaaditaan 2 677 pistettä. Visaa on pelattu 1 668 142 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 1 486 kertaa.

Stadi

Aitojen stadilaisten, sinne muualta muuttaneiden ja muuten Stadia diggaavien tai vihaavienkin visa, jossa on juuri nyt noin 4200 kysymystä Stadin historiasta, maantieteestä, urheilusta, ihmisistä, tapahtumista yms.

Tulokset

Päivitä

Stadi - Keskustelua pelistä

 • kivipalle

  24.6.2012 klo 08:38

  Hyvää, vaikkakin sateista Jussinpäivää Stadista! Pari kuukautta pelamatta ja tieto on päästä haihtunut ja sormista vauhti hiipunut... Vanhuutta kai, kun oli vielä sanasanakin Älypään sivuille tovin hukassa. Vaan kesä jatkuu, niin tietäjille kuin muillekin. Kaupunkimme on taas niin pirun kaunis, ettei tiedä malttaako tänä vuonna lomantyngällä täältä minnekään lähteä.Ainakaan pitemmälle, tai pitkäksi aikaa. Kertovat, että maalla on tänä vuonna hyttysiä ja muita pikkueläviä poikkeuksellisen paljon! Ei Stadissa, täällä saa olla rauhassa. Täällä on tori, on meri, on taivasta, on rentoja ihmisiä, ja aamuyön autiot kadut, niissä on ihmisille jo tarpeeksi. (Kauppatorin pilasivat, pelkkää krääsää ja paistinrasvaa, vaan onneksi on vielä Hakaniemi...) Terveiset kaikille ja hyvää kesänjatkoa!

 • Ergu

  23.6.2012 klo 13:11

  Samoin Hyvää Juhannuksen jatkoa ja Onnekasta kesää toivotan pelaajille. Juuri nyt on kesän valoisin hetki. Minäkin olen haikaillut lisää skulaajia. Mutta miten saa porukkaa innostumaan? Visa saattaa olla jotensakin piilossa. Ottaen huomioon visan laajuuden (3530 kysymystä) ja monipuolisuuden olisi oikeutettua siirtää kisa yleisvisoihin tai enemmän näkyvälle paikalle. Eihän kesä vielä ole oikeastaan alkanutkaan. Tulee vielä heinän- ja elonkorjuuhelteet. Mutta jatkakaamme. On hauskaa, kun tähän yleisellekin puolelle tulee viestejä ja luettavaa. Ei kirjoituksilta vaadita erityistä tyylittelyä.

 • KarrLiintola

  21.6.2012 klo 12:08

  Niinpä, kohti talvea aletaan mennä. Päivät lyhentyvät ja ensilumen tuloonkin on vähemmän ja vähemmän aikaa. Tuskin tuo varsinainen ylläpito näitä juttuja lukee, mutta on siellä surkeampiakin n.s. virallisia visoja, mikäli minulta kysytään ja kysymysmäärän pitäisi riittää. Muutama muukin yhteisövisa voisi puoltaa paikkaansa tuolla n.s. virallisella puolella. Kirjoittakaapa pelurit virallispalautetta tuonne ylläpitoon, jospa nuo viralliskommenttinne auttaisivatkin meidät pois "kaapista" ja saisimme ehkä enemmän näkyvyyttä ja sitä kautta myös uusia pelureita. Stadin juhannushan on Seurasaaressa, mutta oma juhannukseni Porvoon mökillä, sillä tarvitsevathan hyttysetkin juhannusravintoa. Pärjäilkää parhaanne mukaan ja ajelkaahan olutratikalla, josta muutaman kysymyksen iloksenne tekaisin.

 • tuulariina

  21.6.2012 klo 08:02

  Hyvää juhannusta stadi-visan pelaajille! Upeata, että yhteisössä on jo 100 jäsentä ja puolen miljoonan pelatun pelin raja lähestyy. Älypään ylläpidolle vinkiksi, että eiköhän tämän maan pääkaupunkia koskevan laajan ja monipuolisen visan voisi siirtää jo äliksen yleisvisoihin.

 • KarrLiintola

  17.6.2012 klo 19:12

  No niin Ergu, ei muuta kun sivutuloja oppaana hankkimaan. Itsekin aikanaan opiskeluaikana toimin Helsinki-oppaana silloisen Suomen Matkailuliiton toimistoduunien ohella. Tuolta taustalta itse asiassa suostuinkin marlenen pyyntöön alkaa visaa ylläpitää, kun kaikenlaista tietoa Stadista oli vuosikymmenien jälkeenkin vielä lahossa pääkopassa.

 • Ergu

  17.6.2012 klo 13:46

  Minulla oli ilo saada yövieraita vähän kauempaa Suomesta. Ovathan he Stadissa käyneet ties kuinka monta kertaa. Ehdotin, että lähdetään autolla katselemaan onko Stadi muuttunut sitten viime näkemän. Ja kas, minä vain Stadi-visan kysymyksiä ja vastauksia kertailin. Reaktio oli yllättävä: " Mistä sinä tuommoisia tiedät? Sinähän olet kuin koulutettu opas" niin, että Stadi -visa heti kantoi käytännön hedelmän.

 • KarrLiintola

  14.6.2012 klo 18:58

  Olkaapa vakipelurit tarkkoina, muokkailin hieman näitä "ilmansuuntakysymyksiä" aikani kuluksi ja vaihtelua peliin tuodakseni.

 • KarrLiintola

  11.6.2012 klo 16:56

  Kesäheipat kaikille! Huomasin,että 500 000 pelatun pelin raja lähestyy ja on aika julistaa kisa teemalla minä päivänä ja mihin kellonaikaan raja ylittyy. Vastaukset tällä erää yksityisviestinä minulle 30.6.2012 mennessä. Tällöin vältämme peesauksen muiden vastauksiin. Palkinnonkin voin luvata parhaiten arvanneelle. Julkistan vastaukset heinäkuun alussa ja voimme sitten seurata tilanteen kehittymistä.

 • KarrLiintola

  8.6.2012 klo 08:46

  Suurpetokeskuksenkin karhut on tarkastettu. Juuso-karhu painaa liki 500 kiloa, komea ja lempeä yksilö. Rankkoja päivävaelluksia on tehty. Eilen Ölkyn ähkäisy Julmalla Ölkyllä ja toissapäivänä Pieni karhunkierros, joten ei täällä laakereilla levätä. http://www.julmaolkky.fi/kuvia/julma-olkky.html

 • kalevi s

  7.6.2012 klo 21:22

  Paljon onnea Ergu! Perässä tullaan ja pysytään varmasti.En tiedä ketä päällikkö tarkoitti mainitessaan sanan kumppanit onnitteluiden yhteydessä.Eihän ole muita uhkaajia kuin IronSanna ja desd,toistaiseksi.Ehkä on saanut vähän kylmää tai säikähtänyt karhuja pakoon juostessaan Kuusamossa?.Tule nopeasti pois,ilmat lämpenevät.Ymmärtänet mitä se tarkoittaa.