Blogin nimi: Chipan paratiisi

Blogi aloitettu: 15.1.2009
Blogimerkintöjä: 1 kpl
Avainsanat: Christina blogi Älypää kalenteri kpl
 • Back To The Future15.2.2009 klo 00:31

  Palasin lomailemasta ja olen taas Älypäässä. Huomenna lähden työkeikalle tapaamaan Paula Koivuniemeä ja Jorma Kääriäistä!

  Hevosellani huristelin tänään valjasajoa pitkin Siivikkalan peltoja. Putosin matkalla johonkin kuoppaan ja heppa jatkoi matkaansa metsään. Könysin perässä ja löysin muutaman minuutin jälkeen polleni syömässä istutuskuusia!!

  Kaiken lisäksi vielä liukastuin tallin pihassa ja nyt on hanuri mustelmilla! Tallinomistaja nauroi, että näinpä se meidän Chrisse yrittää rikkoa jäätä perseellään.. :)

  Nyt istun kynttilänvalossa kuuntelemassa Britney Spearsin ihanaa uutta "Circus"-albumia. Harmittaa pikkuisen etten saanut lippuja Madonnan Jätkäsaaren konserttiin, mutta jos se olisikin ollut Briitun konsertti niin olisi harmittanut vielä enemmän!

  All eyes on me in the center of the ring,
  Christina

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Älypään jouluvisat ovat täällä!

  10.12.2021

  Pitkään odotetu Jouluvisa ja Joululaulut-visa ovat vihdoin täällä!

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

Lue lisää tiedotteita