Blogin nimi: Chipan paratiisi

Blogi aloitettu: 15.1.2009
Blogimerkintöjä: 5 kpl
Avainsanat: Christina blogi Älypää kalenteri kpl
 • Somerolta terveisiä..8.3.2009 klo 02:08

  Kävin Somerolla tässä eilisiltana tekemässä juttua Monokas-kokoonpanosta, joka on Unto Monosen kunniaseura Teeriharjulla. Kävin myös lavatansseissa (tanssiorkesterina Antti Huovinen ja Sinitaivas) ja vientiä riitti. Tanssin tapahtuman järjestäjän kanssa kolmessa vuorossa, ensin sambaa, sitten kahdet foxit. Tuli hiki, mutta oli hauskaa!

  Palattiin päätoimittajan kanssa äsken Tampereelle. Kohta mun mies hakee mut sinne mun toiseen kotiini :)

  Uusi jakso alkoi koulussa, tiedossa taas sitä perkeleen matikkaa. Ihanaa, siitäkin pääsee kohta eroon. Sain ylppärit järjestettyä niin, että kirjoitukset alkaa jo syksyllä. Ekana suomi ja historia, keväällä sitten englanti ja ruotsi.

  Tänään olen kuunnellut pelkästään Iskelmä Radiota. Ja kuuntelen varmasti huomennakin. Rakastan sitten nykyään Lady GaGa-hotpantseja, hommasin itselleni muutamat!

  Rakkaudella,
  Christina - The Greatest Dancer You've Ever Seen


 • Back To The Future15.2.2009 klo 00:31

  Palasin lomailemasta ja olen taas Älypäässä. Huomenna lähden työkeikalle tapaamaan Paula Koivuniemeä ja Jorma Kääriäistä!

  Hevosellani huristelin tänään valjasajoa pitkin Siivikkalan peltoja. Putosin matkalla johonkin kuoppaan ja heppa jatkoi matkaansa metsään. Könysin perässä ja löysin muutaman minuutin jälkeen polleni syömässä istutuskuusia!!

  Kaiken lisäksi vielä liukastuin tallin pihassa ja nyt on hanuri mustelmilla! Tallinomistaja nauroi, että näinpä se meidän Chrisse yrittää rikkoa jäätä perseellään.. :)

  Nyt istun kynttilänvalossa kuuntelemassa Britney Spearsin ihanaa uutta "Circus"-albumia. Harmittaa pikkuisen etten saanut lippuja Madonnan Jätkäsaaren konserttiin, mutta jos se olisikin ollut Briitun konsertti niin olisi harmittanut vielä enemmän!

  All eyes on me in the center of the ring,
  Christina


 • Kas niin..20.1.2009 klo 22:46

  Nyt kaikki liittymään Lady GaGa Haus -yhteisöön ja pelaamaan Lady GaGa -aiheista jännää peliä.

  Tänään sain siis kokeet takaisin. Ruotsista 9 ja matikasta suoritusmerkintä - jes jes!

  Olen syönyt keksejä. Nyt alkaa namilakko. Ihan heti!!


 • Teremoro!19.1.2009 klo 21:56

  Palasin viikonloppulomalta ja huomenna saan tietää kuinka olen menestynyt kokeissa. Olen syönyt kinuskiufoja koko päivän ja nyt pistän pelittäen Älypäässä.

  Tekee mieli virolaista juustokakkua. Niin ja jotain raikasta salaattia! Ihme kulinaristi minäkin olen!

  Kiitos kaikille uusille kavereille kaverikutsuista ja mukavista viesteistä!


 • Päivä numero uno!15.1.2009 klo 01:41

  Tänään siis perustin sivuni ja avasin uuden yhteisön Amy Winehousen kunniaksi. Muuten tänään tullut vain harjoiteltua derivaattafunktiota, polynomeja ja paraabelin piirtämistä, joten Älypää kirkasti mielen.

  Kesään enää 4 ja puoli kuukautta!


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita