Blogin nimi: Chipan paratiisi

Blogi aloitettu: 15.1.2009
Blogimerkintöjä: 1 kpl
Avainsanat: Christina blogi Älypää kalenteri kpl
 • Somerolta terveisiä..8.3.2009 klo 02:08

  Kävin Somerolla tässä eilisiltana tekemässä juttua Monokas-kokoonpanosta, joka on Unto Monosen kunniaseura Teeriharjulla. Kävin myös lavatansseissa (tanssiorkesterina Antti Huovinen ja Sinitaivas) ja vientiä riitti. Tanssin tapahtuman järjestäjän kanssa kolmessa vuorossa, ensin sambaa, sitten kahdet foxit. Tuli hiki, mutta oli hauskaa!

  Palattiin päätoimittajan kanssa äsken Tampereelle. Kohta mun mies hakee mut sinne mun toiseen kotiini :)

  Uusi jakso alkoi koulussa, tiedossa taas sitä perkeleen matikkaa. Ihanaa, siitäkin pääsee kohta eroon. Sain ylppärit järjestettyä niin, että kirjoitukset alkaa jo syksyllä. Ekana suomi ja historia, keväällä sitten englanti ja ruotsi.

  Tänään olen kuunnellut pelkästään Iskelmä Radiota. Ja kuuntelen varmasti huomennakin. Rakastan sitten nykyään Lady GaGa-hotpantseja, hommasin itselleni muutamat!

  Rakkaudella,
  Christina - The Greatest Dancer You've Ever Seen

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Älypään jouluvisat ovat täällä!

  10.12.2021

  Pitkään odotetu Jouluvisa ja Joululaulut-visa ovat vihdoin täällä!

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

Lue lisää tiedotteita